Norby, DEN panasz

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

pikachuu

Újonc
2024. 07. 30.
14
13
LS karakter
Edem Morisz
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Edem Morisz
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Norby, Den
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem tudom felfogni még mindig, hogy miért volt az illegálosoknak igaza
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Elsőnek is, észrevettem, hogy ütköztek, mondom oda megyek segítek, hát ha nem CSH lesz belőle. Majd leginkább az előttem lévő autóra fókuszáltam és nem a mellettem lévőre. Annyit veszek észre, hogy "EGYSZERE" ami szerintem MG is, mert lehetetlen egyszerre kiszállni, és fegyvert is egyszerre elővenni. IC csevegés nélkül. Csak úgy oda jönnek és ledaráltak. Írtam adminnak egyik admin se tudta rendesen kezelni, Norby, Drex, mondta, hogy rakjak panaszt, hogy ha nem vagyok elégedett vele. Azt mondta az illegális az adminnak, hogy TK, majd mondom Norby-nak, hívd fel őket beszélgetni. Azt mondta nem tudja, mivel az egyik Billincsbe van és nem akarja az RP-t megszakítani. A másiknak meg adminűgy van, és azt mondta a kedves Norby, hogy ha legközelebb ilyet látok, random állítsak meg valakit, és egyből jelezzem. Én értem, hogy ő is illegális, de azért nem kellene ennyire védeni a seggűket. Majd nehezen fel lettek hiva dcre. Kiderült, hogy nem is TK volt az autó, hanem nem volt hozzá kulcsa, és azért öltek meg engem, mert féltek. Nos. Szerintem ez nem egy dara szerver, lehetet volna egy olyat is csinálni, hogy lefegyvereztetnek vagy el viszik a kocsimat, megőlés nélkül. De sajnos itt mindenki csak a darára megy. Ha most azzal érvel, hogy "hát de azt meglátták volna, meg ilyenek olyanok, akkor ennyi erővel akinek ütközött ő is látta az esetet és betudta volna jelenteni". Szeretném, hogy ezt az ügyet jobban megvizsgálják, mert nem tudom elengedni egyszerűen, naponta több ilyen eset van, és mindenki meg kapta a szankciót érte. Mondjuk én már hallottam kedves Norbytól mindent is, hogy éppen rablás volt, stb stb. De közbe a közelbe nem volt semmi rablás.

• Kedvelés
Reactions: !Flare
Szia akkor mondom mi az én véleményem ezzel kapcsolatban.
-Félre mondták hogy TK de ez a végkimenetelen nem változtat, az autó tulajdonosa egy harmadik fél meghalt ezért nem tudtak tovább menni az adott járművel.
-Kettő fegyveres egy olyan autóban aminek áll a motorja és nincs lehetősége elindítani azt mellettük egy szirénázó járőrautóval amiben egy Rendőr ül kettő lehetőséggel néz szembe:

1: Megadják magukat (Szürreális sosem fordult még elő és nem is fog)
2: Kiszállnak és onnan alakítják tovább az adott szituációt.

Ahogyan írtad megtehették volna hogy lefegyvereznek téged. Ugyanakkor adott volt a szituáció hogy társaik abban a pillanatban is rabolták a bankot szóval gyorsan el kellet jutniuk onnan Bankig. Ami azzal járt hogy tőled gyorsan meg kellett szabadulni. Ahogyan mondtam amihez tartom is magam nagyon rosszkor voltál nagyon rossz helyen. Ők azt a verziót választották hogy gyorsan elintéznek.

MG

-Az hogy ki kell szállni és tőled meg kell szabadulni az egy "lefutott kör volt" igazából az általad mellékelt klippen az látszik hogy te megállsz mellettük villogóval és mikor ők elkezdtek kiszállni te végignézted hogy megölnek
Ha még egyszer megnézzük a klippet az is látszik hogy egy ember kiszáll amire reakcióként kiszáll a másik Edward tartja rád a fegyvert ameddig a Luciano csak késve veszi elő a fegyvert (Utánozza a társát) itt nem volt szükség arra hogy külön megbeszéljék egy csinált valamit a másik pedig partnerként utánozta.

Elfogultság
Hiszem hogy nem pártoltam senkit az ügy alatt teljes mértékig Objektív voltam mint NNI-s Admin nem is lett volna miért védenem Illegális Frakció tagjait. Norby pedig véleményezte az esetet ha a bíráló Adminsztrátor jogosnak ítéli a panaszkönyvet a büntetés teljes mértékben az én lelkemen szárad nem az övén. Tartom magam ahoz hogy nem történt szabálysértés szimplán szerencsétlen szituációba kerültél ahogyan ők is.

Végszó

A rablásokkal kapcsolatban: A két ember aki lelőtt Boltrablásról tartott Bankrablásra ahol kettő akciót egy lövöldözés és egy Bank Előrpnyi idő szünetelt meg illetőleg megjegyeztem hogy mikor lelőttek is folyamatban volt egy rablás (utóbbit csak megjegyeztem mert feldobta a chat semmilyen jelentősége nem volt az ügyben)

Hiszem hogy jogosan jártam el az ügyben ahol teljesen pártatlanul hoztam meg a döntést amit majd a Bíráló FA/SA eldönt hogy helyesen vagy helytelenül lett megítélve

• Imádom
Reactions: Vajdaa
Videón nem látszódik az hogy arany bank rablás lenne. És meg mindig lehetetlen ilyen reflex legyen valakinek, be valotta hogy discordon beszélgetnek. Feltételezhető az mg. Nincs több hozza fűzni valóm.

Mint rendvéldemis tudod te is hogy attól hogy nem jelzett be a bank még rabolhatják. ahogyan tették is. A halálod után kb 4 percel később nyilhatott a széf. Attól hogy DC-n voltak még realisztikusan történtek a dolgok nem egyből kettő szált rád hanem a másik "Delay-el" követte társa mozdulatait mikor az egyik srác már lőtt a másik akkor húzta fel a fegyverét de a rabláshoz szükséges előrpben szerepelnie kellett annak is hogy mit csinálnak ha a rendvédelem megállítaná őket.
Illetőleg nem ők keresték az alkalmat hogy lelőhessenek te mentél oda hozzájuk.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Üdv, itt lenne az én álláspontom az ügy kapcsán.

-Alapvetően Denhez tartozott az ügy, de megkért, hogy intézzem én, mivel ő kifagyott a játékszerverről. Végül nekem el kellett mennem, és ő pont jelen volt, ezért visszakerült az ügy az eredetileg bíráló adminisztrátorhoz.

Behúztalak Discordra, átvizsgáltam a videót többször is. Megkértél, hogy gateljem oda őket – így is tettem volna, csak éppen az érintett személy egy másik admin ügyün tartózkodott, ami megakadályozta, hogy oda tudjam gatelni a srácot. Szóval itt egy kicsit máshogy jött át, ahogy látom.

A másik srácot, azt nem tartottam szükségesnek oda gatelni, mivel nem ő lőtt le, tehát ebből a szempontból nem volt érintett az ügyben szerintem.
Kisebb botladozások voltak, mivel először nem úgy adták át nekünk, adminisztrátoroknak, az információt, ahogy az valójában történt. Ezért is mondtam neked, hogy kutat raboltak épp. A logodban is szerepelt, de mondtad, hogy az egy a helyszíntől messze lévő kút logja volt, szóval ezt el is engedtük.

Az, hogy én az ő „seggüket” védem, nem teljesen valós megnevezés erre az esetre, mivel direkt kihangsúlyoztam, hogy sajnos vannak ilyen esetek, amikor az illegálos akarva-akaratlanul lelő téged. Ilyen esetekben szólj nekem, vagy írj egy riportot. (Ekkor még nem tudtam, mi lesz az ügy végkimenetele.) Ahogy látom, ez sem jött le neked teljesen, és úgy értelmezted, mintha én illegálosként védeném a másik illegálos helyzetét.

Felhoztad, hogy volt már részed hasonló esetekben, és az illegálos fél mindig szankciót kapott. Én úgy gondolom, hogy ez a helyzet nem összehasonlítható azzal, amikor valaki igazoltatás közben lövi le a rendvédelmet.
Itt a szituáció megkövetelte, hogy gyorsan elintézzék, amit el kellett – ezt fentebb Den is leírta.

Ezt szerettem volna tisztázni veled: abszolút nem áll szándékomban védeni senkit csak azért, mert illegálos vagyok.

Pártatlan félként állok az ügyekhez.

• Imádom
Sziasztok! Mivel en lottem le a sracot valaszolnek rá. Igen rosszul irtam le lehetseges, hogy tk lett a kocsi, de valojaban ezzel arra akartam kiterni, hogy leallt a motort mivel utkoztem es nem az enyem hanem egy kutrablas soran meghalt tarsame (Enrico Graziano)(hozzatennem ket adminugyem volt ha ugy mondjuk egyszerre elnezest a kedves pdtol, hogy emberbol vagyok es hirtelenbe amikor fokuszalok mas augyre plusz a bankra akkor felre tudtam mondani) leadas utan egybol indult mindenki bankra aki eletben maradt mi is igy tettunk mikor frontalisan teli vagtam az elottem halado BMWt. Mi ekkor vegig teged neztunk, hogy most tovabb mesz vagy oda jossz, erre te felkapcsoltad a villogot es bealltal a ket kocsi koze. Ekkor dontott ugy edward, hogy kiszall majd en UTANA szalltam ki ami latszik is a videoban. Plusz te azt allitod, hogy az elotted levo autora fokuszalsz….. holott a videoban latszik, hogy vegig minket nezel es vegig nezed hogy rad kiszallunk es fegyvert rantunk…. Lehetett volna eselyed elmenni kocsival mig csak elovette edward a fegyvert, de te meg se moccantal. Az lehet, hogy a bmws is latja hogy lelottunk teged csak o nem egybol radion/surgossegin tud szolni hogy ket fegyveres erre es erre tart.

+ a logombol latszik, hogy megkertem az admint hogy hadd fejezzuk be a bank rp-t, mert igy nem tudok felmenni dc-re.. majd kenytelen voltam felmenni, mert nem birt gondolom a pds varni mar 5 percet aztan mikozben beszeltem az allaspontomrol nem is birtam a bankra koncentralni ennek is az lett a kovetkezmenye, hogy nem lattam az ict hogy tarsam jon le a liftbe es ot lottem le, tehat ezen ne akadjon mar fent a draga pds kollega hogy leallt motor helyett veletlenul tk-t irtam.. igazabol a lenyegen nem valtoztat nem tudtam tovabb menni.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: norby
Sziasztok! Mivel en lottem le a sracot valaszolnek rá. Igen rosszul irtam le lehetseges, hogy tk lett a kocsi, de valojaban ezzel arra akartam kiterni, hogy leallt a motort mivel utkoztem es nem az enyem hanem egy kutrablas soran meghalt tarsame (Enrico Graziano), leadas utan egybol indult mindenki bankra aki eletben maradt mi is igy tettunk mikor frontalisan teli vagtam az elottem halado BMWt. Mi ekkor vegig teged neztunk, hogy most tovabb mesz vagy oda jossz, erre te felkapcsoltad a villogot es bealltal a ket kocsi koze. Ekkor dontott ugy edward, hogy kiszall majd en UTANA szalltam ki ami latszik is a videoban. Plusz te azt allitod, hogy az elotted levo autora fokuszalsz….. holott a videoban latszik, hogy vegig minket nezel es vegig nezed hogy rad kiszallunk es fegyvert rantunk…. Lehetett volna eselyed elmenni kocsival mig csak elovette edward a fegyvert, de te meg se moccantal. Az lehet, hogy a bmws is latja hogy lelottunk teged csak o nem egybol radion/surgossegin tud szolni hogy ket fegyveres erre es erre tart.
Hozza tennem a srac panaszahoz, hogy nem jelzett a bank valoban, mert egymast vartuk nem fogja 2 ember elkezdeni szedni a bankot, de mar reg bent voltak, mivel tudtuk hogy mas is palyazni fog a bankra, mert 4kor is szerettunk volna bankozni, de sajnos lekestunk rola igy mindenki kut utan egybol sietett bankhoz. Az mg reszehez annyit, hogy mikor edward kiszallt rs mar elovette fegyvert en meg csak az elott kicsivel kezdtem el kiszallni, neki mar fegyver volt a kezeben mire en meg csak az animos ajto becsukast csinaltam.. plusz egyebkent azt sem ertem a videoba latszik, hogy vagy 5-6 rablas van es te egy utkozesnel allsz meg.

Egyébként az adminoktól kérdezem, hogy ki mondta nekik, hogy TK-s lett a kocsi, mert most néztem vissza a logomat, és én azt írtam, hogy leállt, csak 1x átcsuszott IC-re, de utána még 2x leírtam OOC-ba, hogy megállt a kocsi! ----> https://armin.kim/seepaste/jFBM Én 3x írtam, hogy megállt/leállt a motor

Utoljára szerkesztve:
akkor lehet hogy ezt én értettem félre de a lényegen továbbra sem változtat. Leállt a kocsi és nem tudtátok elindítani.
Egyébként az adminoktól kérdezem, hogy ki mondta nekik, hogy TK-s lett a kocsi, mert most néztem vissza a logomat, és én azt írtam, hogy leállt, csak 1x átcsuszott IC-re, de utána még 2x leírtam OOC-ba, hogy megállt a kocsi! ----> https://armin.kim/seepaste/jFBM Én 3x írtam, hogy megállt/leállt a motor

Sziasztok!

Nos, aktív bankrablás résztvevői a balesetet szenvedett személyek, (Értem én hogy nem jelzett be, viszont kockáztatni nem fogják az akciót!) Állig felfegyverkezve jármü kulcs hiányában így a menekülés mint lehetőség, nem opció. Hogyha ki is szállnak a kocsiból igyis úgyis lövöldözés alakult volna ki.
Én értem hogy te oda szerettél volna menni segíteni, a segítségedből esetleges "intézkedés" helyszínelés alakult volna ki, tehát ígyis úgyis kiszáltak volna a kocsiból abból pedig tudjuk hogy milett volna.

Jelen helyzetben jogosan lettél likvidálva!

A panasz jogtalan, az adminisztrátorok nem hibáztak!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.