Noemi Falcone - Jvstin

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 08. 15.
43
26
LS karakter
Bianca Gratiano
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Noemi Falcone
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jvstin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen birálat https://forum.dawn-game.com/threads...-elizabett-falcone-noemi-falcone-jvstin.8461/ 2 ember részéröl jogos de viszont az én részem röl nem tartom jogos nak mert ami rp történt én abba nem szerepeltem csak a karakterem volt látható log-ban 1-2x szerepel a nevem az is csak azért mert elő vettem egy tec9-et majd mi után meg tudtam mi lesz a terv el is tetem és minden szónélkül néztem az eseményeket iletve egy képen is csak a krakterem keze látszik amiből nem lehet le szürni igazán hogy én vagyok de nem is ez a lényeg hanem én ugy gondolom hogy azzal hogy csak úgy ott voltam sok fájdalmat nem keltetem és még bizonyiték is csak annyi van amit fent emlitetem én teljes métrtékben be valom hogy ott voltam de a rp nem száltam bele és ha ugy nézük akkor szinte ott se voltam.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
logot a biráló admin nak küldöm Adminsegéd és admin chat miatt
Megjegyzés:

Várom a birálatot szép estét / reggelt / napot

Szia! Mivel ott voltál velük ugyan úgy részese voltál az RP-nek. Illetve a képen ahol a karktered keze látszik, ott látni is, hogy fegyvert tartasz rájuk. Részemről nincs mit jobban kifejtenem, várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
Szia! Mivel ott voltál velük ugyan úgy részese voltál az RP-nek. Illetve a képen ahol a karktered keze látszik, ott látni is, hogy fegyvert tartasz rájuk. Részemről nincs mit jobban kifejtenem, várom a bíráló admin válaszát.
igen le is irtam hogy amint meg tudtam mi a terv el is tetem és utána semmit nem szoltam közre az pedig hogy ott voltam nem néhető semmi nek mert ha én el megyek szervizbe és be rakom a autót még várom hogy kész legyen afk leszek vagy szaladgálok és ha ott valaki el kezd pl dralálni akkor ott is ott voltam és nem fogják nézni simma jelenlétel sok minden nem lehet hozzá tenni várom a birálatot a logot küldtem den nek az pedig hogy egy fegyver ből és egy kézből alápitod meg nem lehetne mert pl most is nem csak rajtam van ez a női skin tehát ezt se értem

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok megjöttem a véglegessel, átolvastam a logjaid láttam más képeket is a szituról ott voltál nem is tagadhatod le attól hogy a skined és a fegyvered alapján lehetne más is ott te aktívan részt vettél az RPben ilyen egy szituációban hogy te csak "nyomon követted" nincs te is ráfogtad a srácra a fegyvert és partner voltál rá. Adminsegéd voltál és régóta tagja vagy a miraglia frakciónak lett volna módod és pozíciód leállítani a szituációt nem tetted.
A panasz jogtalan az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.