Noah Michael Johnson & Omar El Solis panasza - Muffi (1-es Admin)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Dr.Pucuk

Újonc
2025. 08. 10.
13
6
LS karakter
Noah Michael Johnson
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Noah Michael Johnson és Omar El Solis
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Muffi
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelően járt el az ügyben és nem éreztük fairnak a döntését mivel amit a srácok tettek az szembe megy a szerver szabályzatával. Ráadásul Muffi az Ooc minősítéssel nem is foglalkozott pedig kaptunk rendesen az egész admin ügy alatt.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
YouTube videó az egész admin ügyről :
Log : Egész napi Log fájl (Omar részéről) https://drive.google.com/file/d/1ShVdbIJEU-G25Wo8IuVTQSmJq6gJGEGn/view?usp=sharing

Megjegyzés:

További bizonyítékok amennyiben szükségesek tudunk küldeni!

• Kedvelés
Reactions: kaaom1995
Szép estét!

Valóban én bíráltam el az ügyet. Számomra nem volt egyszerű helyzet, mivel az OOC chat folyamatosan pörgött, noha többször is jeleztem, hogy mellőzzük azt, és egyszerre egy ember írja le a történteket. Az OOC stílus kapcsán is próbáltam rendre utasítani a feleket.
Amit a srácok tettek, valóban ütközött a szerver szabályzatával. Az ügy során viszont a másik fél is benyújtott egy videót, amelyben szintén nem megfelelő hangnemet használtak. Ezért döntöttem úgy, hogy egyik oldal javára sem hozok határozott szankciót, hanem mindkét fél figyelmeztetésben részesül.
Mivel az ügy késő esti időpontban zajlott, a gyors lezárás mellett döntöttem. A jövőben igyekszem még átláthatóbban és határozottabban kezelni hasonló helyzeteket.
Köszönöm hogy végig olvastad, várom a bíráló admin-t.
[2025-09-01 22:11:20] [Output] : Admin 1 Muffi: (( ezt a stílust meg be lehet fejezni, mert nem jutunk a végére. ))
Videó erről:

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Szép estét!

Valóban én bíráltam el az ügyet. Számomra nem volt egyszerű helyzet, mivel az OOC chat folyamatosan pörgött, noha többször is jeleztem, hogy mellőzzük azt, és egyszerre egy ember írja le a történteket. Az OOC stílus kapcsán is próbáltam rendre utasítani a feleket.
Amit a srácok tettek, valóban ütközött a szerver szabályzatával. Az ügy során viszont a másik fél is benyújtott egy videót, amelyben szintén nem megfelelő hangnemet használtak. Ezért döntöttem úgy, hogy egyik oldal javára sem hozok határozott szankciót, hanem mindkét fél figyelmeztetésben részesül.
Mivel az ügy késő esti időpontban zajlott, a gyors lezárás mellett döntöttem. A jövőben igyekszem még átláthatóbban és határozottabban kezelni hasonló helyzeteket.
Köszönöm hogy végig olvastad, várom a bíráló admin-t.
[2025-09-01 22:11:20] [Output] : Admin 1 Muffi: (( ezt a stílust meg be lehet fejezni, mert nem jutunk a végére. ))
Videó erről:
Szia,videót csak egyetlen fél küldött vagyis én és a Noah legalábbis amit én láttam. A videóban pedig nem tudom milyen hangnemre gondolsz ,mivel semmilyen kifejezetten rájuk irányuló rossz mondat nem hangzott el,ami kifejezetten bántó/minősítő lenne,így nem is igazán értem mire gondolsz mivel a videót nem azért készítjük ,hogy azt feltöltsük mint gameplay(Ezért nem is úgy beszélünk alatta mint egy hímes tojás),hanem az IC ügyek miatt,vagy az effajta problémák miatt így nyilván az adott szituáció alatt nem úgy fogunk beszélni mintha stream lenne vagy bármi hasonló de így is azt gondolom ,hogy kifejezetten a srácok felé nem hangzott el bántó/minősítesnek szánt mondat.
Az pedig hogy ők minősítenek minket OOC-n,hogy mi nem vagyunk a szerverre való játékosok (Pont azok akik egy fekete Mercedesbol elkezdenek kiabálni ,hogy állj félre kutya ,itt a TEK majd elkezdenek indok nélkül üldözni utána pedig PULLOZNI mert ki jöttünk a BB Kútrol (Állításuk szerint maszkban mikor rajtam maszk sem volt.) a PULLOZÁSRA amire te azt mondtad NEM HALLANI és LÁTNI viszont igenis látszódik-hallatszik a videóban,a kerék is lyukas lett.),emellett az egész admin ügy alatt nem úgy lehetett észre venni a 4 srácon,hogy ők meg akarjak oldani ezt az egészet. (De ez a videóban látszik is amilyen stílust engednek meg maguknak az egész admin ügy alatt.)

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Muffi
Szia,videót csak egyetlen fél küldött vagyis én és a Noah legalábbis amit én láttam. A videóban pedig nem tudom milyen hangnemre gondolsz ,mivel semmilyen kifejezetten rájuk irányuló rossz mondat nem hangzott el,ami kifejezetten bántó/minősítés lenne,így nem is igazán értem mire gondolsz. Az pedig hogy ők minősítenek minket OOC-n,hogy mi nem vagyunk a szerverre való játékosok (Pont azok akik egy fekete Mercedesbol elkezdenek kiabálni ,hogy állj félre kutya ,itt a TEK majd elkezdenek indok nélkül üldözni utána pedig PULLOZNI mert ki jöttünk a BB Kútrol (Állításuk szerint maszkban mikor rajtam maszk sem volt.) a PULLOZÁSRA amire te azt mondtad NEM HALLANI és LÁTNI viszont igenis látszódik-hallatszik a videóban,a kerék is lyukas lett.),emellett az egész admin ügy alatt nem úgy lehetett észre venni a 4 srácon,hogy ők meg akarjak oldani ezt az egészet. (De ez a videóban látszik is amilyen stílust engednek meg maguknak az egész admin ügy alatt.)
A videó ahol az egyik ember is minősített:

A videó és az ügy során az látszott, hogy mindkét oldal OOC módon sértő stílust alkalmazott, (Barátod a videóból) és mindkét fél esetében volt szabályszegés.

-A videó a másik társaságtól érkezett az adminügy végén ez nem jelenti, hogy a másik csapat viselkedése nem releváns. A döntésem során a szabályok betartása és a viselkedés összképe számított. Tekintettel arra, hogy mindkét fél hibázott, az ügy lezárásaként mindkét felet figyelmeztetésben részesítettem, hogy arányos és fair play döntés szülessen.

A videó ahol az egyik ember is minősített:

A videó és az ügy során az látszott, hogy mindkét oldal OOC módon sértő stílust alkalmazott, (Barátod a videóból) és mindkét fél esetében volt szabályszegés.

-A videó a másik társaságtól érkezett az adminügy végén ez nem jelenti, hogy a másik csapat viselkedése nem releváns. A döntésem során a szabályok betartása és a viselkedés összképe számított. Tekintettel arra, hogy mindkét fél hibázott, az ügy lezárásaként mindkét felet figyelmeztetésben részesítettem, hogy arányos és fair play döntés szülessen.
Ezt a videót is mi küldtük be ,nem a másik társaság. Én vagyok az aki a videóban beszélt ,én nem gondolnám ezt OOC minősitesnek mivel nem úgy szóltam “hozzájuk” mintha például azt mondanám nekik hogy “Nézd meg a faszfejt mit csinál” vagy valami hasonlót mondanék mivel
nem bantottam őket verbálisan. Ezért is tértem ki az előző válaszomban arra ,hogy ezt a videót NEM gameplaynek szánjuk,így nyilván nem hímes tojás ként fogunk beszélni a videóban.

• Kedvelés
Reactions: Muffi
Szia kedves Muffi, én vagyok Ig a Noah!
Szerintünk nem volt fair a végeredmény az admin ügynél egy szó vagy két szó miatt az egész NonRp-t elengedni egyáltalán nem érezzük fair-nek ráadásul teljesen előtted szidtak minket Ooc chat-en ami a videón is látszik és attól hogy kiírtad idézem"[2025-09-01 22:11:20] [Output] : Admin 1 Muffi: (( ezt a stílust meg be lehet fejezni, mert nem jutunk a végére. ))" ezek szerint láttad is de ha tegyük fel hogy nem küldtünk egész napos Log-ot itt is és még InGame Ooc chatre is mert te kérted!!! Ráadásul mi mondtuk a Discordot amiben mindenki benne volt ( erre te nem is reagáltál. És tényleg egy szó miatt szereptévesztést és non-t elengedni egyáltalán nem helyén való szerintem és a végén megkérdeztem jó ha jobbra és balra megyünk az ooc-t elnézve mert oké elfogadjuk az EGY vagy KÉT szót amit nem éreznék jogosnak mert nem porcelánokhoz beszélünk főleg ha itthon ülsz és játszol és egy ilyennel felidegesítenek mert ezzel nem bántottunk senkit. De rendben elfogadjuk és erre az egész el lett engedve.

Véleményem szerint nem volt fair az egész az főleg kiakasztott hogy még mi is jail-t kapjunk de elfogadtuk volna hogy ők is megkapják!
Mi folyamat vettük fel hogy mi történik küldtük elég gyorsan log-ot meg mindent amit kértél mert többször is megcsináltam hang nélkül, hanggal , elejétől vissza vágva mindent küldtünk amíg a szerintünk szabályt sértő játékosok csak nyitogatta a kocsit próbált félre vezetni téged(Muffi-t a kazettával hogy nincs nálunk aztán a rendőrök megnézték és volt meg arról hogy mi Mg-zünk) és Ooc chat-en folyamat írták a dolgokat említem a másik csapat egyik játékosától ezt : és ők semmit se küldtek hogy náluk mi volt legalább dcn beszéltük volna meg amire ugyanúgy olyanokat írtak hogy : de te "ezt sem vetted észre"
Az egész ügy sok sebből vérzik az admin-os ügy intézésnél szerintem.

Várjuk meg azt az Admin-t aki bírálja és meg látjuk mint "külsős ember" mit szól az egész ügyhöz. Sajnálom hogy ilyen hosszú lett a videó de hát az admin ügy is sokáig tartott!

• Kedvelés
Reactions: Muffi és kaaom1995
Bele ment mindkét fél a jobbra balrába, ez nem Muffi hibája, ha nektek nem volt így szimpatikus akkor kellett volna ott jelezni, Muffi 1x leirta, hogy osztom az AJ-t és mehettek, utánna lett felhozva, hogy mindkét fél hibázott így született a jobbra balra ami mindenkinek akkor jó volt.

• Wow
Reactions: morty.
Kedves dominikk!!!

Részetekről tudjuk hogy nem illünk a szerverre és értékelem hogy ezt ide írtad de azért fellelhetően pártolod Muffi-t de ez csak személyes vélemény a szankciók elkerülése miatt. Válaszod tényleg köszönöm majd el lesz döntve ezért van itt az ügy !!!
Bele ment mindkét fél a jobbra balrába, ez nem Muffi hibája, ha nektek nem volt így szimpatikus akkor kellett volna ott jelezni, Muffi 1x leirta, hogy osztom az AJ-t és mehettek, utánna lett felhozva, hogy mindkét fél hibázott így született a jobbra balra ami mindenkinek akkor jó volt.

Ha nem értesz egyet az akkori szankcióval az ügy végett ,MINDIG van lehetőséged FELLEBBEZNI,én bele se egyeztem mellékesen csak ment mindneki útjára ahogy láttam,le is írta Muffi,hogy balra jobbra már ültetek is a kocsiba mintha nem lenne holnap. Erre az MG dologra meg csak annyit tudnék hozzáfűzni ,hogy ha megtudod nekem mutatni ,hol volt MG nagyon örülnek ugyanis én nem tudok róla nem látok semmi ilyesmit,ugyanis nem hangzik el semmi egyéb a videóban mint amit az ELŐ RP-ben megbeszéltem a NOAH-val,semmi egyéb nem hallható. OOC szidasrol már ha megtörtént volna,meg csak annyit akarok,hogy ha ti akar otthon játszotok van egy olyan érzésem ezek alapján te nagyon adhattad nekem az ívet vagy a társaid közül valamelyik ,idézem :
{2025-09-01 22:03:49 [Input] : b Randall Pruitt: (( az ilyen jatekosok m valok a serverre ))
[2025-09-01 22:09:38] [Output] : Randall Pruitt: ((mit menjek de azt hogy leorditsam a fejeteket )).
Én egy egyszerű szót ejtettem el ami nem feletek irányul szerintem,emiatt a ti többszörös szabályszegéseteket elengedni nem éppen fér. Nektek persze ,hogy jó volt hogy balra jobbra mivel nem akartátok ,hogy szankciót kapjatok emiatt az indokok miatt: Szereptévesztés,NONRP, OOC Minősítés.

Utoljára szerkesztve:
Kedves dominikk!!!

Részetekről tudjuk hogy nem illünk a szerverre és értékelem hogy ezt ide írtad de azért fellelhetően pártolod Muffi-t de ez csak személyes vélemény a szankciók elkerülése miatt. Válaszod tényleg köszönöm majd el lesz döntve ezért van itt az ügy !!!
Kedves kaaom1995!!!

Én nem pártolom Muffi-t személyesen megkérdezheted őt is, hogy multkor vele is össze vesztem egy AÜ-n, én csak nem értem, hogyha tegnap este nemtudtátok kiharcolni mindenáron, hogy jailbe kerüljünk akkor miért kell 2 PK-t is nyitni és miert nem tudtok ugyan úgy játszani mintha semmi nem történt volna. Miért kell minden áron valakinek rosszat tenni, de sok sikert kívánok a jogos elbíráláshoz szép estét!

Nem akartunk mi rosszat tenni de ha van szabály akkor tartsuk már be és tudjad hogy kinek írsz mert azt amúgy én írtam legalább ennyi figyelmet fordíts erre hogyha már egyszer ebbe is beleszólsz. Köszi!

Szerk: Amíg a bírálás nem kezdődik el nem fogok vitatkozni/ezzel foglalkozni.

Kedves kaaom1995!!!

Én nem pártolom Muffi-t személyesen megkérdezheted őt is, hogy multkor vele is össze vesztem egy AÜ-n, én csak nem értem, hogyha tegnap este nemtudtátok kiharcolni mindenáron, hogy jailbe kerüljünk akkor miért kell 2 PK-t is nyitni és miert nem tudtok ugyan úgy játszani mintha semmi nem történt volna. Miért kell minden áron valakinek rosszat tenni, de sok sikert kívánok a jogos elbíráláshoz szép estét!
Nem minden áron akarunk mi rosszat tenni,hanem mindenkinek be kell tartani a szabályt a szerveren,ez alól nincs kivétel legalábbis én szerintem. Ha jogos lenne a szankció felénk egyáltalán , és megfelelően zárult volna az ügy,nem hoztuk volna létre ezt a PK-t.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Az adminnal át beszéltem, rengeteg oldala van ennek az ügynek.
Kezdeném azzal hogy amit az admin küldött videót hogy a raptorosok voiceba egy discord beszélgetésben ‘szidtak’ azokat akik a mercibe ültek az nem vehető egybe a szerverrel. Viszont ami ooc chaten történt az már igen, mindkét részről megkérdőjelezhető a stílus, amiért az ügy során az admin rátok is szólt hogy fejezzétek be.
Kitérnék a szereptévesztésre is ‘itt a tek’, egyértelmű hogy ilyen nem lehet és nem is kellet volna, további szabálysértés az indokolatlan lövés, nem gondolom azt ugy hogy elég indok arra hogy pullozva daráljatok, hogy követtek egy kocsit ami nem áll meg és közbe kocsiból kiabáljátok ki hogy itt a tek, mindenképp szabálysértés Mercisek részéről ez volt már a második hiba.
Admin egyértelmű hogy nem jól járt el hisz elmulasztotta a szankciót, mivel ugy gondolta hogy mindkét félnek jár így jobbra balra és ezzel le lett tudva.
Holott amit a raptorosok tettek az hogy discord voiceba ‘szidták’ a másikat mint le irtam korábban nem a szerverhez köthető.
Utólagosan senki nem fog szankciót kapni.
Viszont, az admin a hibái miatt megfogja kapni a vele járó szankcióját.
Muffi keress fel a mai nap folyamán!
Panaszod jogos, az admin nem jól járt el. Zárom

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.