Nincs kocsihoz jog, míg nem nyomsz egy F3-mat

• Thread starter Thread starter rey
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 149
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

rey

747
2024. 08. 02.
267
173
LS karakter
gideon trace
InGame neved:
► sheila helms ◄
Az észrevétel időpontja:
► tegnap ◄
Kép, videó:
https://streamable.com/lkh6ii◄
Részletes leírás:
► Ha feljössz a szerverre, akkor a honvéd frakciós autókat nem tudod kinyitni, hiába van hozzá jogod addig, míg nem nyomsz F3-mat. Mikor TEK-ben voltam nem tapasztaltam ezt a hibát, tegnap óta lépett fel, és mai nap már keresett ezzel egy másik honvéd is discordon, hogy neki se megy, csak ha megnyitotta az f3 panelt. (ezt minden belépésnél el kell játszani...)◄
Időpont:
► 2025.06.21◄
Egyéb megjegyzés:

► nincs◄

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Dani és Gato
Heló,

Mi is tapasztaljuk ezt a problémát csak annyi különbséggel, hogy illegál frakció és a sima f3 megnyomás nem oldotta meg, csak ha újra elmentettük a kocsi jogokat.

• Kedvelés
Reactions: pelambre
Csao.
Ugyanezt tapasztaltam én is az elmúlt két-három napban. Illegális frakcióban a jogok újbóli mentése után tudom még én is nyitni és zárni az autókat. Interior szerkesztés ugyan ez, ha valakinek jogot adok, akkor vagy többször kell mentenem, vagy pedig a srácnak resizni, hogy tudja szerkeszteni az interiort. (Az interior szerkesztésről szóló megjegyzést látja a chaten, de sem a "Z" sem pedig a "/edit" paranccsal nem tud a szerkesztőbe lépni.

MDC joggal is ez van nálam, nem működik semmi az MDC-vel kapcs, egységeket sem látom, de F3 nyomkodás után igen

• Kedvelés
Reactions: rey
Szia! Nálam is jelentkezett ma már ez a hiba, Kocsinál valamint gate kapunál.

Szia, köszi a jelzést. Felírom.

• Kedvelés
Reactions: Diablo
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.