- 2025. 07. 03.
- 14
- 7
- LS karakter
- Nina Vale
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Alex vagyok, 15 éves.
Account ID-d?
>5448
Hány játszott perccel rendelkezel?
>23 123 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>https://postimg.cc/k2x3ZXRF
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
> Alex vagyok, 15 éves. Régebben hobbiból úsztam, de mostanában a maradék szabadidőmet a családommal és a számítógép előtt töltöm.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Egy adminsegéd feladata legfőképp hogy
segítse az adminok dolgát, ez alatt azt értem míg egy admin egy szituációra megy ki addig egy adminsegéd a játékosok kérdésére válaszol.
Ezzel is segítve az adminok munkáját.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd aki teljes mértékben tisztában van a szabályzattal és megérti a játékosok kérdését/gondját.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretném segíteni a DawnMTA csapatát, illetve megkönnyíteni az adminok munkáját. Korábban már jelentkeztem adminsegédnek, viszont akkor elutasítottak, amit tisztelettel elfogadtam. Azóta azonban teljes mértékben tisztában vagyok a szerver szabályzatával és egyéb fontos tudnivalókkal.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Úgy gondolom, hogy a személyiségem és a hozzáállásom alkalmassá tesz arra, hogy adminsegédként támogassam a csapatot. Megértő és segítőkész vagyok, jó a kommunikációs készségem, és talán a legfontosabb, hogy aktív tagja vagyok a közösségnek
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Naponta iskola mellett 2-3 órát. Hétvégente ez a szám növekedhet.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Elgondolkodtató az a három helyszín, viszont ha válaszolni szeretnék erre a kérdésre akkor biztosan ezek lennének azok:
1. Városháza - Ez a hely lehetővé teszi a játékosok számára hogy kiválthassák az írataikat hogy tudják magukat igazolni.
2. Pláza - Itt a játékos feltalálhatja magát. Tegyük fel, hogy el szeretne menni detektorozni – itt megtalálja hozzá a szükséges felszerelést.
3. Kórház - Itt ha az illető netalántán eltöri kezét- lábát akkor itt tudja orvosolni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
> Pozítiv:
1.Jó kommunikációs készségem van.
2. Segítőkész vagyok.
3. Türelmes - Gyakran igyekszem higgadtan és segítőkészen reagálni, még konfliktushelyzetekben is
Negatív:
1.Néha olyan feladatokat is elvállalok, amiket nem biztos, hogy meg tudok csinálni.
2. Néha eléggé maximalista vagyok.
3. Túlgondolás.
.png)
.png)