Elutasítva Nina Taranov- Marcell

• Thread starter Thread starter bnc
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 109
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

bnc

Újonc
2024. 08. 15.
19
9
LS karakter
Ebru Derici
dawn.png

Neved:
< Nina Taranov >
Kitiltás időpontja:
<
2025.07.12 00:35 >
Kitiltás időtartama:
<
2 hónap 21 óra >
Admin neve, aki kitiltott:
<
Marcell >
A kitiltás indoka:
<
Adminszidás >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Azért mivel kihívtam az Admin-t, elakarta engedni a dolgot, mikor nemszabadott volna (szerintem), lezárta a reportot, vittek be tovább előállításra, nyitottam egy újabb reportot hogy jöjjön angyobb admin mert az 1-es nem megfelelően végezte a dolgát, majd Marcell ugyanúgy elfogadja, majd beír, és váltottunk kb 4 szót, majd lezárta, ezek után mitne mondjak nagyon felhúztam magam, ideges lettem, felmentem DC-re a frakció leaderemhez, majd mondtam neki ezt: https://streamable.com/cmn58f ..... -Ebből szerintem látszódik tökéletesen hogy nem ezt mondtam elsőnek, mivel a klipp felvétele előtt mondtam hogy "Fhuu de köcsögök" vagy valami hasonlót, majd lehúzott minden hangot, elindította a klippelő programot, és felvette amit mondtam. Ezekután TEK hq-n kijött Jack, Jack-nek küldtem logot mindent, mivel előtte nemtudtam, (Jogosan járt el előbbi eseteknél Marcell így utólag átgondolva) miután megnézte Jack is a logot, Marcell is, arra a döntésre jutott Jack hogy legyen semmis az RP, majd mondta hogy Marcellra bízza az OOC stílust amit képviseltem mivel eléggé feszült lettem mire kijött Jack. Majd ír nekem egy PM-et Jack, amiben az áll hogy "Korcsok vagyunk?" ezt tagadtam mint a playerek többsége, mivel nemgondoltam hogy a FK al-leader-je ilyet tesz. Ezután Írta Jack, hogy ő nemfog osztani semmit, megnyugodtam picit, majd RP-tem , és egyszercsak láttam hogy lecsatlakozott a szerverről, kitiltott Marcell. Elég sokat töltöttem fel, elég sokat is játszottam, szeretnék a közösségben újra egy aktív tag lenni, aki tud egy jó szerveren játszani. >

Szia! Időszakos kitiltást nem oldunk fel.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.