Nina Bones-jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pixy1109

Újonc
2026. 02. 22.
9
2
LS karakter
Nina Bones
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Peti
Hány éves vagy?
18
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
Már 2024 közepe óta kb.

Hány játszott perccel rendelkezel?
8.566
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
Hétköznap: 4 órákat, Hétvégén akár egész nap.
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
18 éves vagyok. Itt a dawn-ra most jövök először a Honvédségbe. Nagyon sok szervert megjártam mint rendvédelmis. Nagyon sok rp tapasztalattal rendelkezem. Több éve játszok már különböző rp szervereken. Amit rólam kell még tudni, segítőkész vagyok, jól oldom meg a problémákat. Nincs velem baj az életben, sem a játékban sem.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Lenne igényem, és időm, valamint szeretném kipróbálni magam mint Honvéd. Sose voltam egy szerveren sem. Itt az ideje, hogy hasznos tagja legyek a frakciónak.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Nagyon sok szerveren Rendőrségbe voltam. Voltam már NAV-os, NNI-s is. See MTA-n voltam több mint fél évig az IRS-be. Több éve csak a rendvédelmet nyomom.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
2 éve voltam a rendőrségben. Aztán abbahagytam a szervert, valamint volt egy kis összeszólalkozásunk az egyik játékossal.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

Teljes név: Nina Bones
Születési hely, idő: San Fierro 1995.10.25
Anyja neve: Emma Naomi
Bejelentett lakcím: 1205. LS-Ocean docks, Stefan St. 23
Állampolgársága: Magyar
Személyigazolvány száma: 201708ET
Neme:
Családi állapota: Szüleim nem a legtehetősebbek, de én és a párom mindent megteszünk azért, hogy mindenki jól éljen a családban.
Testmagassága: 167 cm
Testsúlya: 60kg
Telefonszáma: +38-76-555-9224

fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek

Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
fejl-c2.png

Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: 2015.04.16

Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Dawn Rendvédelmi főiskola.
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): N/A

Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: NN/A
Nyelvismeret (ha van): Magyar, Német.
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Biztonsági őr, telephelyi járőr.
Korábbi munkahelyek: Supi Trans, fuvarozó.

Munkaviszony fennállásának ideje: 2026.02.22 - 2026.02.23
Távozásának oka: Saját döntés alapján, de el kellett hagynom mert nem illet hozzám a munka.
fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek

Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!

N/A
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!

N/A
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen

Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: B, B1 jogosítvány.
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
N/A
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!

N/A
fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2026.02.22.

Aláírás: Nina Bones

Utoljára szerkesztve:
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

Dawn City Honvédség

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA!

Tisztelt Nina Bones!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye
elfogadásra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

Xander Waylon Dandártábornok
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.