Nimero adminra való panasz

• Thread starter Thread starter Dagadt
  • Start date Start date
  • Válaszok 9
  • Látta 222
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Dagadt

Újonc
2025. 06. 23.
17
7
LS karakter
Alonso Vedrago
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Alonso Vedrago

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Nimero

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Történt egy olyan dolog hogy a frakcióval (4 emberrel) benzinkutaztunk. Angel Pineba kezdtünk és ott volt egy kék bmw ami gyanúsan nézelődött de nem tulajdonítottunk neki nagy figyelmet. Átmentünk ringhez ahová követett minket ez a bmw, ott is elkezdtük rabolni és ott is megjelent ugyan ez a kék bmw és itt már jobban nézelődött, itt már elég erős okunk volt azt hinni hogy rendőr. Elmentünk a valutáshoz ahová szintén végig követett ez a kék bmw. Elkezdtük leadni a pénzkötegeket ahol is elkezdtünk harcolni a rendvédelemmel. Én tartottam egy helyet ahová begurult ugyan ez a kék bmw és kilőttem (ez fog látszódni a videón). Erre lett hívva admin. A baj már ott kezdődött hogy Nimero nem RP stoppolta az egészet, való igaz hogy engem már kilőttek de közbe az egyik frakció társamat tartóztatták le. Az egész ooc beszélgetés alatt nyílvánvalóan elfogult volt nimero a rendőr felé, például "fölösleges túl magyarázni a dolgokat, ott a videó" miközben tőlem egy darab videót se kért, nem reagált semmit arra amiket leírtam, de ezek mind fognak látszódni a logba. A konklúzió az lett hogy jelöletlen autóra lőttem és DMért kaptam a szankciót, én ezt teljes mértékben nem tartom jogosnak mert a körülményeket egyáltalán nem vette figyelembe Nimero. Ráadásul Nimero kilépett az adminszólgálatból és csak azután lépett vissza hogy kilőttem a rendőrt és megírta a panaszt, ez elég erősen feltünő számomra. Arról nem is beszléve hogy tudtommal nincs semmilyen frakcióba Nimero és golyóállóba plusz nagykaliberrel volt ott az admin ügyön.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/2vd7a6 https://armin.kim/seepaste/62Bn

Megjegyzés:

NIncs, várom a bíráló admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: markincollig
Szia.

"Kezdjük a videótól amit csatoltál bizonyítéknak"
-Ti azt állítottátok hogy láttátok a nyakában a rendőrség jelvényt, de mint észre vehettük a videón a BMW-n sötétített ablak volt, és még ha erőszakkal nézném is akkor sem találnám hogy hol lehet az a jelvény.

"ami neked nagyon feltűnő"
-Igazából azt hiszed hogy én valamilyen kapcsolatban álltam a játékossal? -mert ha ezt hiszed tévedsz.
-Következő pedig hogy én miért mellényben és nagykalival jelentem meg, lehetséges hogy egy másik rp szituációban meghaltam, és szolgálatban töltöttem a halálangyalos időmet, és valószínű nem tettem le a dolgokat.
Nincs több dolog amit hozzá tudnák fűzni az ügyhöz, várom a bíráló admin válaszát.

Videó:

Egyrészt, mint említettem többször is követett minket és ringnél közel is mentem hozzá amiután mi rádióztuk hogy ez fix rendőr. Másrészt, a sötétítés csak hátul van ahogy a videón is látható, plusz jelöletlen civil rendőr autón miért van illegális sötétítés? Ezért elég nagy csekket szoktak osztani irl, rosszabb esetbe elveszik a forgalmit is. Tehát az hogy követett minket mindkét rablásnál, nézelődött plusz bejött a lövöldözés helyszinére elég nyomós indok arra hogy lőjjek rá. Nem a legelső és nem is a második alkalomnál lett rá lőve hanem már a végén ahol harmadjára jelent meg. Plusz tudomásom szerint admin dutyba le kell venni a kiegészítőket mert vanishbe látják, illetve ha egy előző akcióról maradt rajtad akkor is kötelezően le kell pakolni az illegált.

• Kedvelés
Első sorban megkérnélek hogy ne példálózzunk a valósággal. Mint le is írtátok ooc chatre hogy ti is csak feltételeztétek. Magyarul nem voltál megbizonyosodva 100%-ra hogy ő rendőr, mint tudattam veled ooc hogy lehetett volna az akár egy civil is aki éppen a farmjához tartott, vagy egy másik feltételezés, lehetett volna szintén civil, és bejelentést tett.
Le reagálni se tudta a videón a játékos, hogy most mivan ott, vagy mi készül.

[2026-01-08 23:40:04] [Output] : Alonso Vedrago: (( En is felteteleztem hogy rendor ))

• Haha
Ne példálózzak a valósággal egy RP szerveren, ahol van egy olyan szabálysértés hogy NONRP: Példa: tilos olyan dolgot tenni a játéban amit a valóságban sem tennél meg, leugratsz kocsival egy hegyről, stb.
Nem szeretnék több mindent hozzászólni a dologhoz, várom a bíráló admin válaszát.

Szia Beni, egyedül arról van még videóm hogy mikor oda érünk a valutáshoz és elkezdjük védeni a helyet látszik hogy jön egy villogós RS6 és egy kis helyen látni a kék bmwt is hogy már ott van a helyszínen. Mint ahogyan látszik ebben a videóban nem lőttem rá arra az autóra se ami jött a távolba mert akkor és ott nem láttam tisztán hogy van e rajta villogó vagy sem, csak itt utólag láttam mikor néztem vissza a videót hogy van. Viszont a kék bmwre azért lett mert mint mondtam többször is láttuk, mindkét rablás helyszínén illetve itt is a farmoknál már. Ahogy a videón is látszik a bmw már itt volt hamarabb mint a kiérkező RS6 egység, újabb ok hogy azt higyjem rendőr. https://streamable.com/vyqaag

Utoljára szerkesztve:
Illetve még annyi hogy a tegnapi nap folyamán megint csak nagykaliberbe és mellénybe láttam a nimerót admin dutyba. Eléggé érdekesnek találom hogy megint ebbe volt, gondolom ismét csak valami illegál akción volt ahol meghalt és rajta maradt, de ezt már csak így mellékesen raknám hozzá az egész dologhoz.

• Kedvelés
Reactions: nimero és Beni
Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal.
Ahogyan a panaszt tevő játékos is írta, az ő bizonyítéka nem lett elkérve az ügy során, így az ő része nem teljesen volt megvizsgálva. Szükséges lett volna RP stop kiírása, mert a társa is benne volt az ügyben. Valóban eléggé feltünő az, ha 3x is megjelenik ugyan az az autó, követi őket ez nekem is szemet szúrna és figyelembe venném ezt, nem kockáztatnám a lebukásomat.
Kiegészítőt, és fegyvert valóban nem lehet hordani dutyban.

Ezért, a panaszod jogos az adminisztrátort hibapontban részesítem mert nem történt DM.
Erre a panasz könyvre hivatkozva kiveheted magad Admin jailből.
Az adminisztrátor keressen fel mihamarabb.

• Kedvelés
Reactions: nimero
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.