- 2025. 12. 07.
- 42
- 6
- LS karakter
- Nikos Lambrakis
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 162. Mesélj magadról pár mondatban. Bencének hívnak 16 éves vagyok . Kb 3 éve Rp-zek és szeretek sportolni leginkább csapatban3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Mert már van tapasztalatom és4. Mióta játszol a szerveren? 2024. 10. 26. 11:334.1 Játszott perceid száma: 45 160 perc4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-35. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Azért mivel olyan ismerősöm(k) aki ide jött és én is szeretnék és vele(ük) lenni6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) TEK Nikos Lambrakis és olyan indokkal távoztam hogy a barátaimmal átmentünk máshova És NAV onnan pedig azért mert nem annyira tetszett se a vezetőség meg maga a frakció .7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? akciókat kellő komolysággal csinálnám illetve a legtöbb tapasztalatomat fogom nyujtani8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! felső vezetés védelme, terror cselekmények elháritásaÁltalános adatok
1. Teljes neve: Nikos Lambrakis2. Születés helye: Dawn City3. Születés ideje: 2000.02.09.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Édes anyámmal tartom a kapcsolatot7. Foglalkozása: munkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: -11. Telefonszáma: +38-76-088-6648Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Általános iskola
- Rendvédelmi Technikum
- jógi főiskola
- rendőr tiszti főiskola
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[x] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [x] Igen.[ ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [x] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Válasz
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Helyszín, 2026.03.26.
Nikos Lambrakis
Nikos Lambrakis
.png)