Nikos Lambrakis jelentkezése

Bence112233

Újonc
2025. 12. 07.
42
6
LS karakter
Nikos Lambrakis

Mindenkit meg kérnék hogy figyeljen a helyesírásra, illetve a minta szerint töltsük ki.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: nikos Lambrakis
Születési helye, ideje: Dawn city 2000.01.01
Bejelentett lakcíme: Marina
Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola
Megszerzett szakmák, képzettségek: gépész technikus, villanyszerelő, éretségi, általános iskola,mentő ápolo
Nyelvismeret: Angol, német, latin, alap ismeret olasz, kicsit orosz,
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?
szeretnék csatlakozni egy jó közösséghez illetve ki szeretném probálni magam okf-es ként

Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
első sorban megkeresem a biztositékot majd lekapcsolom és utána kisegítek mindenki és eloveszem a poroltot majd elkezdem oltani amig kinem érnek a tűzoltok

Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)

(ráesett egy égő deszka ) elsősorban megnézem hogy eszméleténél van ha igen gyorsan megprobálom levenni rola a deszkát ha nincs akkor is és közbe szolok rádion hogy balaset van kéne be valaki még az épületben hogy segítsen és kivisszük az épületből és átadjuk a mentőknek vagy a szaninak
Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?
körülnézunk bent hogy van e ott valaki és ha van gyorsan kivisszük ha nincs akkor lekapcsoljuk az áramot és addig a kollégák elkezdik oltani az épületett
Számára mit jelent a Csapatmunka?
számomra egy jó kommunikácios késég illetve barátias közösséget

- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
bencének hívnak és 15 éves vagyok kb. 3 éve Rp-zek és ebben megjártam több Rp szervert is FiveM illetve MTA-t is
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
28 839 perc
LVL 24
UCP Előzményről kép: (imgur)
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
mert kiszeretném probálni magam hogy milyen ez a fraki és hogy be jön illetve több olyan embert van benne akivel eddig játszottam
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
voltam TEK-ben és azért léptem ki mert hivtak illegál és nem jött be egyik se
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.01.14
Aláírás: Nikos lambrakis

Tisztelt Jelentkező

Ezúton értesítjük, hogy a be nyújtótt jelentkezés lapját,Országos Katasztrófavédelem Főigazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.

Szép estét még aktuális a jelentkezésem el fogadták vagy nem ?

Köszönöm a választ