Nikolas Jonsh - Jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Reaching

Újonc
2024. 08. 01.
3
0
LS karakter
Nikolas Jonsh
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: dcwithcsabih​
2. Hogyan szólíthatunk? Csabika​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 1281​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem nagyon, illegálba voltam eddig mindig, pl LV-n.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) UCP KÉP (Katt rá)
7. Mesélj magadról pár mondatban. 15 éves vagyok most leszek 16 28-dikán, szeretek focizni és kikapcsolodásként így néha elmegyek horgászni, Csabika a nevem ahogy írtam, általában sokat vagyok a virtuális világban és szeretek is mivel elfoglal.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Megbízható, Gyorsan tanulók, Türelmes - Hamar elveszítem az érdeklődésemet, Nem vagyok túl beszédes, nehezen viselem a kritikát.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Nikolas Jonsh​
2. Születési helye, ideje: Los Angeles, 2001.04.15
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi bizonyítvány – középiskolai végzettség. Jelenleg is érdekel a további képzés lehetősége a rendőrségen belül.​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szeretnék megbízható járőrként dolgozni, aki akár már próbaidős vezetői feladatokat is ellát. Célom, hogy hamarosan magasabb beosztásba kerülhessek, például őrmesterként vagy járőrvezetőként, hogy ne csak végrehajtó, hanem irányító szerepet is betölthessek kisebb műveletek során. Szeretnék bizonyítani a feletteseimnek és gyorsan fejlődni a ranglétrán.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem, ez lenne az első szolgálatom fegyveres szervnél.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megfelelő helyen, biztonságosan állítanám meg a járművet, köszönnék, bemutatkoznék, tájékoztatnám az igazoltatás céljáról, majd kérném a szükséges iratokat (személyi igazolvány, jogosítvány, forgalmi). Közben figyelném a járművezető viselkedését, az autó belső terét. Az ellenőrzés végén udvariasan megköszönném az együttműködést, és ha nincs szabálysértés, elengedném.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az állam fegyveres rendvédelmi szerve, amelynek feladata a közrend és közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése és felderítése.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az, akihez közvetlenül tartozom a szolgálati rendben, ő adja a napi feladatokat. A feljebbvaló magasabb beosztású vezető, akinek a közvetlen felettesem is alá van rendelve – ő nem feltétlenül ad utasítást napi szinten, de joga van irányítani.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Az aktuális szabálysértés súlya, a veszélyesség foka, a körülmények és az együttműködés mértéke és az előélet mind mérlegelési szempont. A priuszt figyelembe veszem, de nem lehet az egyetlen döntő tényező – a törvény és a szolgálati szabályzat alapján döntök.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. 22 éves vagyok, érettségizett, megbízható és felelősségteljes embernek tartom magam. Régóta érdekel a rendőri hivatás, mivel fontos számomra az igazságosság és a közrend védelme. Nyugodt, de határozott fellépésű vagyok, és jól tudok csapatban dolgozni.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádión azonnal jelentem a lövöldözést, kérek erősítést. Próbálok fedezéket találni vagy biztonságos távolságot tartani. Ha kell, viszonozzuk a tüzet, de csak arányosan. A cél: megállítani őket, civil áldozat nélkül.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Helyszín biztosítva, személyt kiszállítom. Rádión jelzem a gyanús anyagot, és előállítom, felsorolom neki a jogait és amiért behoztam aztán pedig elmondom neki az indokokat és hogy mennyit fog kapni.​
Utoljára szerkesztve: 2025. 03. 17.

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Emma Harper r.Ezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.