Nikolaos---Rey(játékos szavának figyelmen kivül hagyása és rangal való visszaélés)

• Thread starter Thread starter noell.
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 108
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

noell.

Újonc
2025. 06. 07.
19
16
LS karakter
Teresa Santini
LV Karakter
Gashi Camila
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Nikolaos Tsakonas
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Figyelmen kivül veszi amit mondok és visszaél a rangjával volt egy ügyem vele és el teleportált minket egy másik helyre mert zavarta őt a haveraim,most meg ugyan ez volt csak az ő társaival volt és nem akart el teleportáni minket csak akkor ha őt zavarja ráadásul aközben osztotta a szankciót miközben ezt beszéltük és ebben nyomósan megnyilvánul a szavam figyelmen kivül hagyása és hogy csak hamar leakarja tudni az egészet miközben az adminok dolga az hogy a játékosokra időt szánjanak és meghalgatsák problémájukat.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Amikor mondtam hogy ,Nem a te ügyed, akkor azt Barrynek mondtam mert még nem kérdezte meg hogy ,Én menjek el?, és ha kell bizonyiték arról amikor zavartak van logom hogy egyfeszt xd-ztek.Meg nem azért de azt is vegyétek figyelembe hogy 1-es adminként mennyi PK van rá. [/CENTER]

Utoljára szerkesztve:
elszoktunk getelni adminügyről amennyiben az ügyben nem érintett személyek kezdenek el téged védelmezni magad helyett, spammelik az OOC-t stb.
Ez az átláthatóság érdekében történik.
Jelenesetben nem állt fent ez, ezért nem getelt el téged, valamint nem te döntöd el kik maradhatnak ott.
Azzal meg nem értem miért van gond, ha egy admin minél gördülékenyebben szeretne intézni egy ügyet, és nem tart ott feleslegesen hosszú ideig.

jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.