Niko Benic-Rey

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Janiiiiiiiii.

Újonc
2025. 10. 15.
13
15
LS karakter
Orio Mitro
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Niko Benic
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy hónapra kitiltottak a szerverről arra hivatkozva, hogy bugot használtam ki. A problémám az, hogy az admin nem az általánosan követett eljárást alkalmazta. Más adminok ilyen esetben 50% fix szoktak adni (a logba benne van hogy tegnap nem volt tks a kocsim)
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Köszönöm szépen a választ előre is.

Szia, nem vagyok köteles fixet adni erre. Nem tudtad bizonyítani, hogy a lelépésed előtt a kocsiddal nem volt probléma. - Logot mutattál, amivel semmire az ég világon nem megyek, abba is annyi szerepelt, hogy leállítottad az autód, majd 7 perccel később leléptél. Ebből nem tudjuk meg, hogy mi lett az autóddal.

Bíráló adminisztrátor UCP-n a kitiltásnál lévő megjegyzésbe megtalálja a videót, amiért kitiltást kapott Niko.
Többször csináltad ezt a ki-be szállásos bugot, amíg oda nem mentem hozzád, ennél többet nem tudok ehhez hozzáfűzni.

a logba szerepel hogy leálitottam a kocsit,azután bementem a házunkba és leléptem.Most nem rég amikor feléptem látom hogy tks a kocsim és hivtam admint hogy fixet szeretnék kérni mivel nincs vontatos meg sehogy se birok elmenni szerelőig erre neked az a válaszod hogy ott a pp.

egyáltalán nem kötelességem fixet adni, még mindig. Az, hogy másoktól kaptál, az nem azt jelenti, hogy onnantól minden esetben fogsz kapni.

Cső újra!

Valóban nem köteles az Adminisztrátor fixet adni, főleg ha bizonyítékod sincs arról, hogy bugból lett TK az autó... A log jelen helyzetben nem elég, ez tény... A bugot pedig tényleg kihasználtad, ugyanakkor ilyen mértékben egy figyelmeztetés is elég lett volna, nem pedig egyből kitiltást osztani.

A ban feloldásra kerül, részben jogos a panaszod. Rey, keress fel minél hamarabb!

• Kedvelés
Reactions: Janiiiiiiiii.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.