Nicolas Maxence - Peti

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pierdone

Sandu a király
2025. 03. 16.
88
121
LS karakter
Nathaniel Grimshaw
LV Karakter
-
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Nicolas Maxence
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Peti
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nemrégiben 6 napot vártunk egy beadott panaszkönyv elbírálására. A várakozási idő után Peti mindössze annyival zárta le az ügyet, hogy “ezzel a panasszal nem tud mit kezdeni”, ezért nem kíván foglalkozni vele. Ezzel a hozzáállással véleményünk szerint semmibe veszi a játékosok panaszait, és hanyagul intézi az adminisztrátori feladatait, nagyon jól tudjuk hogy 10 perc munkába telt volna megkeresni a buggoltatás céljával eldobott smoke tulajdonosát a log discordon, viszont valakit feltételezéseink alapján ennyi erőfeszítés után már mondhatni “védelmez” a 2 hónapos buggoltatásért járó bann elől.

Ez azonban nem egyedi eset. Röviddel ezelőtt bebizonyosodott számunkra, hogy a TEK frakcióvezetői munkáját sem látja el megfelelően. Egyik tagja ugyanis egy forgalmas helyen, szolgálatban lévő TEK-esként animba vert egy civilt. A történtekről panaszt tettünk bizonyítékokkal, de érdemi vizsgálat vagy következmény nem történt szintúgy, még csak válaszra sem méltatott.

Úgy érezzük, hogy ezek az esetek rontják a játékélményt, aláássák a közösségbe vetett bizalmat, valamint rossz példát mutatnak más játékosoknak és frakciótagoknak.

Kérjük a felsőbb vezetést, hogy vizsgálják ki az ügyeket, és hozzanak intézkedést annak érdekében, hogy a hasonló esetek a jövőben ne fordulhassanak elő, hogy mindenki udvara tiszta legyen.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Úgy érzem, komoly bizalmi probléma merül fel az adott személy esetében többünk számára. Elhagyták az admin csapatot, majd egy másik, közismert szerveren próbáltak frakciót pályázni, amit elutasítottak. Ezt követően visszatértek ide az admin csapatba, “Nincs ló, jó a szamár is” elven, mintha mi sem történt volna. Ez számomra bizalmi törést jelent, és úgy gondolom, az admin vezetőségnek mérlegelnie kellene, hogy mennyiben tekinthetők megbízhatónak a továbbiakban főleg ilyen tanusított hozzáállással.
Más szerveren való pályafutásról a bizonyítékot szívesen csatolom privátban a bíráló személynek.

Ui.: Szeretném kérni, hogy a játékos panaszunk felülvizsgálatra kerüljön, valamint hogy Peti adminisztrátori és legális frakció vezetői munkájának ellátásával kapcsolatos kételyek is kivizsgálásra kerüljenek.

Szevasz.

Ez azonban nem egyedi eset. Röviddel ezelőtt bebizonyosodott számunkra, hogy a TEK frakcióvezetői munkáját sem látja el megfelelően. Egyik tagja ugyanis egy forgalmas helyen, szolgálatban lévő TEK-esként animba vert egy civilt. A történtekről panaszt tettünk bizonyítékokkal, de érdemi vizsgálat vagy következmény nem történt szintúgy, még csak válaszra sem méltatott.
Tettél egy panaszt, bírálva is lett. Ha kicsit figyeltél volna a játékos azóta a frakcióból is eltávolításra került, mert a tőled érkezett panaszra kapott két hibapontot. Azonban nem hinném, hogy én elszámolással tartozok egy civil játékos felé, hogy milyen bírálatot hoztam a tagommal szemben.

Kép arról, hogy a panasz után megkapta a hibapontokat:
image.png

Amint a képen is látod a játékos nem tagja a frakciónak.

Amikor írtál nekem a panasz miatt, még akkor este beírtam neki, és másnap fel is lett keresve emiatt.

A panasz beérkezése: 2025. 08. 25. 20:58
A panasz bírálata (általam | 2 hibapont, utolsó esély): 2025.08.25 21:00-21:10.
A frakció tag felkeresése a hibapontok miatt: 2025.08.26 19:59.
A játékos eltávolítása a frakcióból: 2025.08.28 19:20
image.png

Úgy érezzük, hogy ezek az esetek rontják a játékélményt, aláássák a közösségbe vetett bizalmat, valamint rossz példát mutatnak más játékosoknak és frakciótagoknak.
Elég érdekes, hogy pont te beszélsz a példamutatásról, azok után hogy örökös kitiltáson voltál, csak a global ub miatt vagy újra a szerveren.
Elhagyták az admin csapatot, majd egy másik, közismert szerveren próbáltak frakciót pályázni, amit elutasítottak. Ezt követően visszatértek ide az admin csapatba, “Nincs ló, jó a szamár is” elven, mintha mi sem történt volna. Ez számomra bizalmi törést jelent, és úgy gondolom, az admin vezetőségnek mérlegelnie kellene, hogy mennyiben tekinthetők megbízhatónak a továbbiakban főleg ilyen tanusított hozzáállással.
Kicsit tévedésben vagy a dologgal, bár megszokott hogy ilyen vicces indokokkal rukkolsz elő. Nem egy másik szerver miatt adtam/adtuk le a rangunkat, de ezzel neked szintén nem tartozok, sőt senki nem tartozik neked elszámolással, hogy miért adtuk le.
Ui.: Szeretném kérni, hogy a játékos panaszunk felülvizsgálatra kerüljön
Nyugodtan, nincsen akadálya.

Várom a bírálatot.

• Kedvelés
Reactions: frici
Na most itt az a kérdés mi hazudik? Frakció társad vagy te?
A képen látható hogy mit is írt.

Igen global ub miatt vagyok itt mint sok más mindenki, nem hinném, hogy ez annyira nagy baj lenne. Márió is ki volt banolva most meg admin...
A játékos nem miattam lett ki téve a frakcióból hanem egy panasz miatt ami kint van itt játékos panaszban...

Ha kapott egy panaszt a játékos nekem nem tudtál volna annyit vissza irni, hogy igen kapott hibapontot vagy elbeszéltem a frakció taggal?
Szerintem nem lett volna nehéz...

Már nem releváns, az adott illető nem tölt be adminisztrátori szerepkört a szerveren már.

• Haha
Reactions: tokaska és norby
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.