Nicolas Maxence- Orso Nero [Csuhy]

Pierdone

Sandu a király
2025. 03. 16.
88
121
LS karakter
Nathaniel Grimshaw
LV Karakter
-
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Nicolas Maxence
Panaszra tett személy InGame neve:
Orso Nero
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Füst gránát buggoltatása falon keresztül, halálangyal való akciózás,CIGÁNYZÁS akció közepén
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Videón tisztán látszik, hogy direkt oda lőtte a smoke-ot, hogy akik bent van falon keresztül kapják be a smokeot.

Szia! Nagyon nem oda lőttem a smoket ot csak szimplán nem sikerült ,a halálangyal azért van mert másik akciórol jöttem,illetve a CIGANY szó használata az IC ügy mivel IC mondtam,de függetlenül hogy meghaltál az rp-ben mit keresel még ott,nem kellene ott lenni ha meghaltál mert vagy 2x majdnem megöltelek.

Nagyon sokan kaptak már jail-t cigányozás miatt, mivel a szerveren bevan ez tiltva.

Halálangyallal való akciózás pedig tilos, itten is megerősiti ezt egy Manager.

Ha nem oda lőtted akkor tudod bízonyitani? Hogy te nem oda akartad? Kétlem, hogy véletlenül fix oda lőtted.

Nem kéne folyamat Nonrp-zni meg csak darálni...

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: peti és TrueGyuri
A Panaszkönyvhöz, csak a bíráló admin, Elkövető, és a sértett fel szólhat hozzá - Wlliam [100 pont]
Külsősként annyit hozzáfűznék.
1756641322774.png

Viszont ha más rp akkor mehet halálangyallal is akciózni.

Nagyon sokan kaptak már jail-t cigányozás miatt, mivel a szerveren bevan ez tiltva.

Halálangyallal való akciózás pedig tilos, itten is megerősiti ezt egy Manager.

Ha nem oda lőtted akkor tudod bízonyitani? Hogy te nem oda akartad? Kétlem, hogy véletlenül fix oda lőtted.

Nem kéne folyamat Nonrp-zni meg csak darálni...
De tudom bizonyitani ,ne te döntsed el léci.Ismét elmondom nem oda akkartam...

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni!
Várom az érintettek hozzászólását, és Orso Nero egy napi logot privátba küldj légyszives !
Az imént felsoroltakra 24 óra áll rendelkezésre.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Sajnos nem kaptam meg a kért logot, így a jelen bizonyítékok alapján hoztam meg a döntésem.

A szerver szabályzata kimondja, hogy Tilos az etnikai hovatartozással viccelődni, ez a szabályzati pont IC-OOC is értendő.

A videón látható, hogy a füstgránát eldobása után direkt a gránátra célzol, ezzel tudatosan neki lövöd a falnak, hogy a bent tartózkodók is kapjanak belőle, falon keresztül.

Halál angyallal pedig tilos bármely akción részt venni.

A panaszod jogos, a szankciót osztom a szerveren.