Nick Burn jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kristofvok929

Újonc
2025. 07. 16.
5
1
LS karakter
-
LV Karakter
-

nav.webp

NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!

1. SZEMÉLYES ADATOK
1.1 Jelentkező teljes neve: Nick Burn
1.2 Születési helye: Los Santos
1.3 Születési ideje: 1995.10.06
1.4 Bejelentett lakcíme: -
1.5 Személyi igazolvány száma: -
1.6 Telefonszáma: +38-76-880-7736
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK
2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Azért első sorban mert nincs munkám és szeretnék egy rendvédelmi munkába lenni. Szeretném a várost segiteni és védeni. Szeretnék olyan embereket letartóztatni akik az állam ellen fordultak és pl: adótcsaltak. Szeretnék egy jó csapathoz tartozni. Ezek mellett ugye sokat tudnák tanulni. Szeretnék egyrészt adócsaló és más bűntény elkövető cégeket meg szüntetni és tulajait börtönbe zárni.​
2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- A Nemzeti adó és vámhivtal legfontosabb dolga az az hogy beszedje az adót. Cégek és vállalatok adó ellenőrzése számlák ellenőrzése. De ezek mellett az is a jog köre hogy adócsalók, illegális cég vezetők, pénzmosok meg állitása, letartóztatása. Ezek mellett a rendőrségnek is besegithetnek pl: olyan bűnőzök megállitása akik nagyon veszélyesek.​
2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Igen van ! A ruházat át vizsgálásnál nem keresünk konkrét tárgyat. A motozásnál pedig keresünk pl: egy rablónál fegyvert. De még az is a külömbség hogy a ruházat át vizsgálást engedélyel csinálhatjuk igazoltatásnál, reptereken, de lehet ellenőrző pontoknál. De a motozást azt pedig olyan területeken mint pl: ki rabolt ban, bolt, vagy esetleg maffia helyek. De lehet/FONT]

2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Igazából a pénzügy őr járőrőzik kint a terepen akit gyanusnak talál félre állit. Aztán el kérheti az adó igazolványt és a személyi igazolványt, aztán lellenőrizheti hogy nem járt e le , nem hamisitott, vagy esetleg nem az ővé. HA ez meg van akkor eljön az hogy az illetővel ki nyithatjuk a csomagtartót amit ő nyit ki ! (ez fontos) Aztán mi csak az illegális tárgyakat nézzük ha van ha nincs ezen kivül semmi mást. Aztán be nézhetünk az autó alá hogy nincs e át alakitás. (Igazából ez egy igazoltatás volt de rőviden) Járőr szolgálat, adó igazolvány ellenőrzés, adócsalók meg találása és letartoztatása, ügyfélszolgálat is lehet.
2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Ez az adó csalás. Az adó csalás az azt jelenti hogy az illető az kölcség vetési csalást követ el

ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok

A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.

Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!

1.
1.1 Hogy hívnak?
- Kristóf
1.2 Hány éves vagy?
- 13
1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- Egy 1 hete
2. UCP ADATOK
2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 382p
2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
- Nem volt
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK
3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Nem voltam fk ban.
3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Nem
3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Igen, teljesithető
3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Mert nekem meg tetszet a frakció nagyon. Sok a jó és élményes rp. Szeretnék egy olyan frakit ahol nem csak pénzt kapok hanem élményt is. Szeretem valójában is a rendvédelmet. Olyan frakcióhoz szeretnék tartotzni a karakteremmel amelyikről sok jót hallotunk. Szeretnék egy ilyen frakival időt tölteni és remélem hogy össze is jön. Szeretem az illegál elleni fk kat.
4. EGYÉB ADATOK
4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Igen, rendelkezem
4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Nem kellett forrás. Egy két éve voltam egy szerveren ami ezt be tanitotta ilyen szinten.

lll. Hitelesítés

A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.

JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA

Nick Burn

KELTEZÉS HELYE, IDEJE

Los Santos , 2025.07.18.

nav.webp

DAWN CITY Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADTA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon:dani__513-al vagy kilincs-el ))​

Üdvözlettel
Emma Mill Altábornagy

NAV Humánerőforrás Osztály.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.