- 2025. 07. 16.
- 5
- 1
- LS karakter
- -
- LV Karakter
- -
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Kristóf, 2 hónap múlva 14 éves leszek
Account ID-d?
>8870
Hány játszott perccel rendelkezel?
>4630
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok Kristóf vagyok majdnem 14 éves. Szeretem az állatokat. Nagyon szeretem a cicákat, nincs külön kedvenc macska fajtám mert úgy tartom hogy az összes cuki. Keményen sportolom, edzem. Focizom U16 beosztásban. Érdekel az egészségügy, azon belül a mentős szak. Kedves okos emberenek tartanak mind a rokonok mind a barátok mind ismerősök, vannak nagyon rossz tulajdonságaim mint pl. lusta vagyok.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Segitsen az új játékosoknak, ha kisebb kis segitség pl: bring mert nincs fönt taxi vagy esetleg egy olyan helyre spawnolt ahol nem tud ki jönni, az admin helyett legyen pl: nincs fönt admin akkor ő helyettesítse.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Barátkozós tipusú nem kedv rontó , adminnak szót fogad, aktív, tudja mi a jó az új játékosoknak, próbál segíteni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért mert szeretnék segiteni az új játékosoknak, szeretnék az adminsegéd csapatába lenni,
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Azért mert aktív vagyok mint discordon mit játékban, barátkozós tipús vagyok, az új játékosoknak segítek ezért szeretnék egy nagyobb fokon segiten nekik, nem vagyok gonosz, be tartom a szabályzatot.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
> 5 órát tudok vagy többet mindennap, de vannak olyan napok amikor egy percet nem tudok aktív lenni, ez általában magán ügy miatt van.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Először is az autó kereskedés. Ez a legfontosabb itt tud majd venni autót a későbbiekbe. Postás depó. Ez az egyik legjobb pénz kereseti munka . A korház. Az egyik legeslegfonotsabb mivel ha meg sérül vagy pl: meghal akkor tudja hogy hova menjen vagy esetleg hol éled.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Szeretem az állatokat, sportolok, barátkozós tipús vagyok Negatív: Lusta vagyok, sokat ülök monitor laptop telefon előtt, ritkán előrébb teszem a játékot mint a sportot.