- 2025. 03. 17.
- 39
- 19
- LS karakter
- Touciuloes Ijeklis
- LV Karakter
- -
Panasztevő InGame neve:
► Nestoras Rallides ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► mario ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Ügy helytelen bírálása.
Röviden: ATM rablás volt folyamatban. 1 ATM-et én vágtam. Bemenekültünk San Fierro-i gyárba. Elkezdtem a kazettákat kinyitni. Mikor már az utolsó kazettát nyitottam elkezdett rám lőni a rendvédelem. Az egész RP folyamán nem lőttem ki egy lőszert sem. Igaz, mellény volt rajtam DE az asztálnál vágtam a kazettát, animba voltam. Meg se mozdultam, és a nálam lévő UZI lőfegyver is el volt rejtve. Erre a rendvédelem ellövi két kezem stb. Szabályzatban a következő áll:
A rendőr csakis felszólítás után lőhet kivéve, ha a célpont már előbb tette azt, fegyvertelenre lőni szigorúan tilos.
↳ Tűzparancs csak akkor adható ki, ha a célpont előtte már lőtt a rendvédelemre. Minigame-ben voltam, esélyem se lett volna, hogy bármit is csináljak. Ezt a videó is alátámasztja.
Ezután persze bilincsbe vágtak, bevittek.
Írtam egy reportot, amit mario fogadott el, leírtam kb mindent neki OOC chat felületen. A logban meg lehet tekinteni. Állítólag ő látott mindent és aztmondta, hogy szabálysértés nem történt, mehet tovább az RP röviden. Videót, logot az adminügyről csatoltam.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
pastebin.com
◄
Megjegyzés:
►
Nincs.
◄
►
[2025-03-17 21:49:16] [Output] : Nestoras Rallides: (( szia. ))[2025-03-17 21: - Pastebin.com
Pastebin.com is the number one paste tool since 2002. Pastebin is a website where you can store text online for a set period of time.
Megjegyzés:
►
Nincs.
◄
.png)
.png)
.png)