Nestoras Rallides - mario

• Thread starter Thread starter Mikosz
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 287
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Mikosz

Újonc
2025. 03. 17.
39
19
LS karakter
Touciuloes Ijeklis
LV Karakter
-
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:
Nestoras Rallides

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
mario

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Ügy helytelen bírálása.
Röviden: ATM rablás volt folyamatban. 1 ATM-et én vágtam. Bemenekültünk San Fierro-i gyárba. Elkezdtem a kazettákat kinyitni. Mikor már az utolsó kazettát nyitottam elkezdett rám lőni a rendvédelem. Az egész RP folyamán nem lőttem ki egy lőszert sem. Igaz, mellény volt rajtam DE az asztálnál vágtam a kazettát, animba voltam. Meg se mozdultam, és a nálam lévő UZI lőfegyver is el volt rejtve. Erre a rendvédelem ellövi két kezem stb. Szabályzatban a következő áll:
A rendőr csakis felszólítás után lőhet kivéve, ha a célpont már előbb tette azt, fegyvertelenre lőni szigorúan tilos.
↳ Tűzparancs csak akkor adható ki, ha a célpont előtte már lőtt a rendvédelemre. Minigame-ben voltam, esélyem se lett volna, hogy bármit is csináljak. Ezt a videó is alátámasztja.

Ezután persze bilincsbe vágtak, bevittek.
Írtam egy reportot, amit mario fogadott el, leírtam kb mindent neki OOC chat felületen. A logban meg lehet tekinteni. Állítólag ő látott mindent és aztmondta, hogy szabálysértés nem történt, mehet tovább az RP röviden. Videót, logot az adminügyről csatoltam.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nincs.

• Wow
Reactions: peti
Szia, a lövöldözés kellős közepén nyitottad a kazettát, elkerülhetetlen volt, hogy ne kapj pár golyót és sokan is voltak. Az ügy végkimenetelén nem változtatott, ugyanúgy jailbe kerültél volna, ugyanúgy bevittek volna, és ugyanúgy lesokkolnak, hogyha nem lőnek meg akkor is. Lényegtelen volt ez a pár golyó, mert ellátnak ilyenkor. Egyszóval az ügy végkimeneteléből nem lett változás, ugyanaz lett volna, mint ha nem lőnek beléd négy golyót.
Egyébként ugyanebből volt adminügy máshol is, fegyveresek vagytok, potenciális veszélyforrást jelentetek a karaktereik életei számára, négy golyóba nem fogsz belehalni, és nem fogok emiatt jailbe rakni kettő v. több embert, csakazért mert kaptál négy golyót.
Egy szónak is száz a vége, az ügy végkimenetelén nem változtatott, ezért nem éreztem szükségesnek azt, hogy akárki is szankcionálva legyen, vagy túlbonyolítsuk az ügyet.
Mindenesetre bocsánatot kérek tőled, hogyha elrontottam a játékodat ezzel, hogy nem szankcionáltam kedvedre három játékost, mert beléd lőttek a lövöldözés közben pár golyót.
Nem tudom miért várod el, hogy a rendvédelem ölbe tett kézzel nézze végig ahogy végig lövöldözitek fél SF-et. Miután a társaid vérengzésbe kezdtek, teljesen rendben van véleményem szerint, hogy téged is ártalmatlanítani próbáltak.

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: Bubek, xdx és peti
Szia, a lövöldözés kellős közepén nyitottad a kazettát, elkerülhetetlen volt, hogy ne kapj pár golyót és sokan is voltak. Az ügy végkimenetelén nem változtatott, ugyanúgy jailbe kerültél volna, ugyanúgy bevittek volna, és ugyanúgy lesokkolnak, hogyha nem lőnek meg akkor is. Lényegtelen volt ez a pár golyó, mert ellátnak ilyenkor. Egyszóval az ügy végkimeneteléből nem lett változás, ugyanaz lett volna, mint ha nem lőnek beléd négy golyót.
Egyébként ugyanebből volt adminügy máshol is, fegyveresek vagytok, potenciális veszélyforrást jelentetek a karaktereik életei számára, négy golyóba nem fogsz belehalni, és nem fogok emiatt jailbe rakni kettő v. több embert, csakazért mert kaptál négy golyót.
Egy szónak is száz a vége, az ügy végkimenetelén nem változtatott, ezért nem éreztem szükségesnek azt, hogy akárki is szankcionálva legyen, vagy túlbonyolítsuk az ügyet.
Mindenesetre bocsánatot kérek tőled, hogyha elrontottam a játékodat ezzel, hogy nem szankcionáltam kedvedre három játékost, mert beléd lőttek a lövöldözés közben pár golyót.
Az, hogy engem bevittek börtönbe nem nagyon izgat, ez van. Nem is ez miatt nyitottam a panaszt, hogy én kikerüljek a jail-ből. Hiába nem változtat az ügy végkimenetelén a dolog, de a szabály az szabály. Nem hiába van leírva a szabályzatba. Azért van ott, hogy be is legyen tartva. Főleg, ha az embereket nem szankcionálják akkor nem is fognak belőle tanulni, nem fogják tudni, hogy ők hibáztak az ilyesmi esetekben.

EDIT:
A másik, hogy volt egy ügyünk ahol elkezdtek lőni rám egy forgalmas helyen, egy elütés végett, erre is nyitottam reportot. Ott is ugyanúgy nem csináltál semmit, csak szimplán elengedted az ügyet. És ez azért nem egy aprócska NonRP. Erről log: https://pastebin.com/sjQHGkrJ , https://streamable.com/jb7e5v , https://streamable.com/2lgx4h

Utoljára szerkesztve:
Lehet egy kicsit átfontoltabban kellene játszanod, és nem átgázolnod mindenkin aki az utadba kerül, csak mert te illegálos vagy. Ne hozzunk ide másik ügyet, veszélyforrást jelentett(él) a társaddal együtt a rendvédelemre, és egy lövöldözés kellős közepén álltál, nem feltétlen szándékos volt az a pár golyó beléd, nem véletlen nem lettél megölve sem.
A szabályzat valóban előírja, hogy a rendőr csak felszólítás után lőhet ebben igazad van, de kivéve, ha a célpont már előbb tüzet nyitott. Ugyanakkor az adott szituáció egy aktív lövöldözés közepén zajlott, ahol az illegállos társaidmár öltek meg rendőröket. Ebben az esetben a rendvédelem véleményem szerint jogosan és az adott helyzet veszélyességét felmréve véve lőhettek még téged is véletlenül (?)
A magatehetetlen mozgásképtelenséged nem volt egyértelmű senki számára, hisz egy folyamatosan zajló lövöldözés során a helyzet gyorsan változik és nem elvárható egyik részről sem, hogy ez így is legyen kezelve, és egyből mindenki tudjon reagálni, a rendvédelem számára nem volt egyértelmű, hogy ki veszélyes és ki nem. Abban is biztos vagyok, hogy a rendvédelem célja nem a szabályzat megszegése volt ezzel, hanem a megfelelő erőviszonyokat felmérve visszatámadjanak. Tekintettel arra, hogy egy nagyobb akció (lövöldözés atmből a gyárban) zajlott így véleményem szerint a fegyverhasználat esetlegesen veled szemben elkerülhetetlen volt.
Részemről ennyit kívánok hozzáfűzni, jóéjszakát.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
  • Haha
Reactions: Bubek, xdx és peti
Lehet egy kicsit átfontoltabban kellene ügyeket bírálnod. Mellesleg, ha nem szándékos volt akkor mi? Rám húzott a spanyolhook vagy micsoda? Egy egy helyben álló embert elég nehéz véletlen is megdarálni. Jóéjszakát.

Editeltem az előző hozzászólásomat, arra reflektálj kérlek szépen még, ezen kívül már nincsen hozzáfűzni valóm.

• Haha
Reactions: xdx
Értelmét nem találom részemről, hogy valamit is írjak az editelésedre. Várom a bírálást.

• Wow
  • Kedvelés
Reactions: peti és ese mario
Szép napot!
- A panaszt én fogom bírálni.
- Átolvastam, mindkettő fél le írta a saját részét ahogy látom.
- Nos, egy tűzpárbaj közepén történt ez az eset hogy beléd lőttek 3-4-et miközben te csináltad a gyárba a minigamet.
- Értelemszerű hogy lőni fognak ha fegyvereseket látnak GYÁRBA, és ahogy ti is mondtátok lehet véletlen volt, ez sajnos nem lett kiderítve és arról nem láttam semmit, esetleg a másik szemszögből. Én se adtam volna erre szankciót.
- Illetve rendvédelemnek nem kell már megvárni az első lövést, adhatnak ki ők is tűzparancsot. Főleg egy gyár behatolásnál.
- Az admin nem hibázott, jól járt el hogy nem osztott szankciót. Sziasztok.

• Kedvelés
Reactions: ese mario
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.