Nerio Duvnjak - DGH Lap

• Thread starter Thread starter weyr
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 38
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

weyr

Újonc
2026. 01. 16.
3
3
LS karakter
Laura Amari
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Kevin vagyok 16 éves.
Account ID-d?
>10115
Hány játszott perccel rendelkezel?
>5991 (lvl 11)
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>16 éves Kevin vagyok, és most kezdem igazán megismerni, hogy ki is vagyok valójában. Ebben a korban sok minden változik körülöttem, és bennem is, ezért igyekszem megtalálni a saját utamat. Fontosak számomra a barátaim, az élmények és az, hogy egyre önállóbb legyek. Vannak céljaim és álmaim, amik motiválnak a mindennapokban. Kíváncsi vagyok a világra, szeretek új dolgokat kipróbálni, és szeretném a legtöbbet kihozni ebből az időszakból. Úgy érzem, most alapozom meg a jövőmet.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Egy adminsegéd dolga hogy az új playereknek bemutassa a helyeket pl: Városháza Pláza stb... Admin dolgát megkönnyitse hogy ne mindig az Adminnak keljen válaszolni a reportokra pl olyanokra hogy "Hol van a városháza?" Vagy "Hova kell menni bérelni autót?"
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd mindig segitőkész és mindig aktivan segiti a csapatott. Normális, Példamutató magatartással rendelkezik.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Egy normális Aktiv csapatban szeretnék résztvenni és segiteni is azt!
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Normális rugalmas vagyok, és még segitőkész is.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>3-4 órát naponta
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza. Mivel ott lehet iratokat intézni. Autókereskedés. Autókat tudd várásolni. Horgásztó. legkönyebben lehet pénzt és pp-t keresni egyaránt.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Rugalmas,Aktiv,Kedves. Néha túlságosan igazság mondó, Önálloság túl gyakran, Néha ideges.​

• Imádom
Reactions: skezy
Szia. A lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjunk. Egy szóbeli meghallgatás végett keress engem vagy Dent.

• Imádom
Reactions: skezy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.