Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pályázás.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Marcell

Pénz az nem boldogít, de függővé tesz!
2025. 07. 03.
53
25
LS karakter
Akhmed Peterson

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Rangok
Tanuló:
Hallgató
Altiszti állomány:
őrmester
törzsőrmester
főtörzsőrmester
Zászlósi állomány:
zászlós
törzszászlós
főtörzszászlós
Tiszti állomány:
hadnagy
főhadnagy
százados
őrnagy
alezredes
ezredes
Felvételi eljárás menete
Első felvonás:
A jelentkezni kívánó személy elsősorban egy lap kitöltésével tud jelentkezni. A lap beküldése után, az Őrnagyok, Alezredesek, valamint Ezredes bírálatot hoznak, szigorú szabályozás szerint. Ezek a következők: Elsősorban kritériumoknak megfelel, ha ez nincs meg, annak a jelentkezését azonnali hatállyal elutasításra kerül. Ha a kritériumoknak megfelel, egy szóbeli meghallgatáson kell részt vennie.
Második felvonás:
A második felvonás egy szóbeli meghallgatást tartalmaz, amin felteszünk az illetőnek kérdéseket, és azokra helyes választ kell megadnia. Ha ezekre a kérdésekre valamelyikükre nem add meg helyes választ az megbukott a szóbeli meghallgatáson.
Vezetőség:
Leader/Alleader
Leaderek száma: 1
Alleaderek száma: 4
Önéletrajz:
Link: Önéletrajz
OOC:
Marcinak hívnak 15 éves vagyok, májusban töltöm a 16-dik életévemet. 4-en vagyunk testvérek, van egy bátyám, nővérem, én és húgom. Pest megyében élek. Szabadidőmbe általában, biciklizni, gépezni, és Pestre járok fel haverokkal. Lassan 6 éve MTA-zok ezalatt, a kezem alatt átfutott néhány tapasztalat, hogy, hogyan is kéne vezetni egy frakciót miképt és mi alapján.
Miért engem válasszanak?:
Nos úgy gondolom, hogy egy ilyen feladatra egy olyan ember kell, aki érett, tudatos és magabiztos a dolgába, valamint van valamilyen tapasztalata, hisz nem árt, ha az ember rendelkezik egy kis tapasztalattal. Első körben, én úgy vélem, hogy alkalmas lennék erre a feladatra, hisz volt egy-két frakció a kezem alatt, illetve, voltam a szerveren admin, így a szerverszabályzatával is tisztába vagyok. Jól tudok egy csapatot vezetni, illetve az emberekkel bánni/kezelni őket, így úgy gondolom, hogy ebből nem lesz probléma.
Frakcióval való terveim:
A frakciót szeretném minél tovább, és lehető legjobban vezetni, és ezalatt egy jó közösséget, valamint megbízható vezetőségi tagokkal felállítani.
Átlátható és következetes rendfokozati rendszerek lennének, ahol mindenki tisztában van a feladataival és hatásköreivel. Heti meetingek mellet lenne egy kis plusz juttatás aki a legjobban teljesített az adott héten, ezzel bíztatva a többieket, hogy minél jobban teljesítsenek, és a belefektetett idő, és energia kifizetődjön. Emellett tartanánk minimum havi egy kiképzést, valamint 2-3 havonta egy teljesítmény mérést, hogy lássuk még min kéne javítanunk, és ki milyen szintet tud biztosítani.
Alosztályok:
MERKUR Speciális Taktikai Osztály
MERKUR Bevetési Egység / Speciális Taktikai Osztály
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatóságának felszerelt, speciális taktikai bevetési alakulatát takarja.
Képzett, fegyveres bevetési kommandósokból áll, akik a NAV hatáskörébe tartozó bűncselekmények elleni beavatkozást és tettenérést végzikel.
Ez a speciális egység nem a rendőrség része, de taktikai és bevetési műveletekben együttműködhet más hatóságokkal is.
Központi Nyomozó Főügyészség
A KNYF a Magyar Ügyészség országos hatáskörű, kiemelt nyomozó ügyészsége.
Nem rendőrség, hanem ügyészi nyomozó hatóság, amely bizonyos bűncselekményekben maga folytat nyomozást, nem csak felügyeli azt. A Központi Nyomozó Főügyészség a Magyar Ügyészség egyik központi szerve, amely nem rendelkezik saját taktikai bevetési egységgel, mint például a MERKUR. Feladatkörei elsősorban jogi és nyomozási irányítási szerepek.

Kelt.: 2026.02.01. Akhmed Peterson
image (1) (1).png

Utoljára szerkesztve:
Szép összeszedett lap, támogatom!

• Imádom
Reactions: Marcell
Nagyon rövid lap lett. A háromnegyede felesleges ami a lapban van. Illetve kicsit érdekesen választottad a szín kombinációkat, elején van benne élet, vége fele depresszió színeiben pompázik a lap.

Szia!
A lapodat átolvastuk, és sajnos nem nyerte el a tetszésünket.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.