Nele Kov

azanorby

Újonc
2025. 09. 20.
1
0
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: azanorby​
2. Hogyan szólíthatunk? Norbinak szólíthattok.​
3. Hány éves vagy? 24 éves vagyok.​
4. Játtszott perceid száma? 430 játszott perccel rendelkezem.​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, még a SeeMTA V3 LV-n LVMPD-ben Lieutenant rangfokozaton, SASD-ban Sergeant, FBI-t is megjártam. SeeMTA V3-on TEK, NNI, Honvédség.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Magánéletemről nem szeretnék beszélni, mivel nem ide tartozik. 2015 óta játszok az MTA-val, még anno a SeeMTA V3 nyitásakor kezdtem el az egészet. Aktív egészen 2021-ig voltam, onnantól kezdve csak felnézegettem a szerverekre. Voltam már leader is, admin is más szervereken. Szinte fel se tudnám az összes frakciót amiket már megjártam, annyi helyen megfordultam már. A lényegi része ez, ha bármi komolyabb kérdés van, szívesen megválaszolom.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív oldalról nézve maximalista, céltudatos, bátor vagyok. A negatívot tekintve hangulatember, sértődős és türelmetlen.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Nele Kov​
2. Születési helye, ideje: Phoenix, 2005.04.21​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Phoenix Military Academy​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva?A civil rendészet alosztálya szimpatikus számomra, így mindenképp azon lennék, hogy egy nap ezen alosztály közé tartozzak.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Egyenlőre még nem, frissen végeztem.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítanám az előttem haladó személyt, hogy húzódjon félre, állítsa le a gépjármű motorját, illetve ne szálljon ki a gépjárműből. Amint ennek eleget tesz az igazoltatandó személy, a rádióba lejelentem az igazoltatandó gépjárműhöz tartozó információkat, amennyiben egyedül végzek járőri tevékenységet. Amennyiben van mellettem egy kolléga, őt kérném meg erre. Ha fennáll az esély arra, hogy az igazoltatást nem tudom elvégezni egyedül, vagy éppen fegyverrel rendelkezik, erősítést hívok. A fedélzeti computerben lefuttatom az adatokat. Ha minden stimmel, kiszállok, a kocsihoz sétálok és elkérem az okmányokat. Ha mindent rendben találok, továbbengedem. Amennyiben szabálysértés történt, csekkel jutalmazom. A végén rádiózás, hogy az egység ismét elérhető XY helyről.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség feladata a rend fenntartása, civilek védelmezése, bűnözés minimalizálása.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az a személy, aki számomra közvetlen utasításokat, feladatokat oszt ki, felügyel, illetve szabályozza munkámat. A feljebb való személy pedig nem közvetlen utasít, illetve nem közvetlen szabályozza a munkámat, viszont a ranglétrán feljebb helyezkedik el, így az ő szava ugyan úgy döntő, mint a közvetlen felettesemé.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Többet, mint a minimálisan kiszabható bírság.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Jelenleg 20 éves vagyok, Phoenixben nevelkedtem fel. A családommal átköltöztünk ebben az évben eme csodás városban, hiszen az édesapám új munkahelyet kapott, továbbá megtetszett az egész család számára a város. Jelenleg még a szülőkkel élek, azonban tervezek elköltözni a barátnőmmel, rövid időn belül. Az akadémiát Phoenixben végeztem el, amire nagyon büszke is vagyok. Úgy érzem, megtanított mindenre, amire az életben szükséges lesz.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Lehetőleg próbálok a golyók elől kitérni, közben rádiózni, hogy erősítésre van szükségem. Amennyiben megérkezett az erősítés, viszonzom a tüzet úgy, hogy lehetőleg a civileket ne sértsem meg.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Amennyiben rendelkezik a rendőrség olyan alosztállyal, akik ezzel foglalkoznak, akkor értesítem őket a helyszínre. Az igazoltatott személyt bevisszük a kapitányságra, kihallgatjuk.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Kevés jatszott perced van. ))
Tisztelettel:
[Azim Zafir]r.[Altábornagy]