Nedas Rytis - Hamu, Rick (helyette)

• Thread starter Thread starter peti
  • Start date Start date
  • Válaszok 9
  • Látta 182
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

peti

🪐
2025. 03. 16.
477
467
LS karakter
conrad.payne
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Nedas Rytis
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Hamu - Bugoltatás
Rick - Érme két oldalának elhanyagolása.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bugoltatás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
biz1.png

3zb56rm.png

Megjegyzés:

A videón tisztán látszik, hogy a falon át lő spaz fegyverével. Arról nem is beszélve, hogy 15 percet vártunk legalább arra, hogy érkezzen az ügyre 3-4 adminisztrátor, és elmondja a részünkre, hogy panaszt kell tennünk, mert admin. Alapból azt nem értem, hogy egy ilyen egyértelmű ügyhöz, miért kell több admin, illetve miért beszélik meg az elkövető admin társukkal ezt még discordon, úgy hogy mi nem lettünk discordra hívva. Legjobb tudomásom szerint, ez SEM szabályos, bár ennél az ügynél nem az első szabálytalanság az adminisztrátor részéről.. A képen tisztán látszik, hogy tőlünk senki nem lett hívva discordra, viszont az ügyben érintett adminisztrátor bent van velük voiceban. Ha már ezt a szerepet vállalta az érintett fél, ilyen alap szabályokkal jó lenne tisztában lenni, és a bugoltatás mellé nem további szabályokat szegni. Egyáltalán nem érzem az egész ügyet korrektnek, és örülnék ha nem ilyen adminok töltenék be ezt a szerepet. Számomra az is eléggé nonszensz, hogy egy egyértelmű, egyszerű ügyhöz 3-4 adminisztrátor kell. Amit a panaszban láthattok utolsó kép, az még az ügy közepe fele készült, de utána több admin is megjelent hirtelen. A többi admint azért nem említettem a panaszban, mivel Rick fogadta a reportot, gondolom akkor ő intézte, a többiek csak asszisztálták, vagy fogalmam sincsen..
Előre is köszönöm a bírálatot.

• Kedvelés
Reactions: huey, rey és Sasa
Szia! Nem szándékosan öltelek meg nem volt szándékomba ki használni a buggoltatást és nem gondoltam volna, hogy megöllek a fal mögött, hogy ennyire buggos a spaz én csak azt hittem, hogy erős nem pedig buggos és nem gondoltam volna, hogy ennyire átlő a falon és bocsánat, hogy ezért elrontottam az rp-d, de nem szándékos volt ez és még egyszer bocsánat.

Szia.

Nem egy mai bug, hogy a spaz a falon át lő. Ha annyira véletlen lett volna az részedről, akkor nem tovább daráltok, hanem szólsz egy admin társadnak admin chaten, hogy stoppolja, vagy esetlegesen te stoppolod addig le. A véletlen falon át lövést én kizárnám, mivel minden gondolat nélkül daráltatok tovább. Azt még hozzá tenném, hogy a véletlen bugoltatás, ugyan úgy bugoltatásnak számít.

• Kedvelés
Reactions: Spel8 és Sasa
Szép estét! Az a helyzet hogy adminügy végefelé hívtak a srácok fel discordra ahol egyből ki is derült számomra/számunkra hogy aki a buggoltatást csinálta Hamu volt. Így nem értem azt hogy én miért lettem ide belevonva, sajnos ezt nem tudtam előre, nem kérdeztem le addig (ez talán a hibám) és nem tájékozódtam erről már az ügy elején.

Az egész ügy alatt fejetlenség volt, véleményem szerint. Azért vagy a panaszban említve, mivel te vitted el a reportot, tehát te bíráltad a panaszt.

• Kedvelés
Reactions: Sasa
De
Szia.

Nem egy mai bug, hogy a spaz a falon át lő. Ha annyira véletlen lett volna az részedről, akkor nem tovább daráltok, hanem szólsz egy admin társadnak admin chaten, hogy stoppolja, vagy esetlegesen te stoppolod addig le. A véletlen falon át lövést én kizárnám, mivel minden gondolat nélkül daráltatok tovább. Azt még hozzá tenném, hogy a véletlen bugoltatás, ugyan úgy bugoltatásnak számít.
Én nem szándékosan öltelek meg nem is tudtam, hogy meghaltál csak akkor mikor ugye bár admint hívtak nincs további hozzá fűzni valóm várom a bírálatot.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: Spel8 és rey
Az egész ügy alatt fejetlenség volt, véleményem szerint. Azért vagy a panaszban említve, mivel te vitted el a reportot, tehát te bíráltad a panaszt.
Ebben teljes mértékben igazad van, miután megnézte más is a videót és meghoztuk a döntést, utána derült ki mindenki számára hogy hamu követte el ezt a dolgot. Eddig sajnos sok idő eltelt és sok mindent írtunk. Hamu nem szólt hogy mi a helyzet, nem vettük figyelembe hogy egyből statoljunk, ezért hangozott el több minden. Részemről köszönöm, várom a bíráló válaszát.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Először Rick részére térnék ki. Elfogadta a reportodat, megvizsgálta az ügyet, majd kiderült, hogy az érintett játékos egy másik adminisztrátor. Ilyen esetben nincs más lehetőség, mint a fórumra irányítani a panaszt, így ebben Rick helyesen járt el, ennél többet nem tehetett. Viszont az valóban nem értem, hogy ehhez miért kellett még egy admint bevonni, de ezt most nem veszem figyelembe.

Hamu részéről a felvételen egyértelműen látszik, hogy az első lövés a falat éri, majd ezt követően azonnal lead egy második lövést, amely halálos találatot okoz. Függetlenül attól, hogy ez szándékos volt-e, a bug kihasználása megtörtént.

Az adminnak lett volna lehetősége arra, hogy megállítsa az RP-t, felszedjen téged, majd folytassátok a szituációt, mintha az nem történt volna meg.Ebben az esetben elhinném, hogy valóban véletlen volt. Egy adminnak minden helyzetben tudnia kell mérlegelnie, és egy játékoshoz képest előnyben is van a kill log
segítségével.

Fontos megjegyezni azt is, hogy egy segédprogram használatával olyan Discord csatornába nyertél betekintést, amelyhez alapból nincs jogosultságod. Ez a csatorna adminok számára van fenntartva, így az ott zajló beszélgetés nem tekinthető ellened irányulónak.

A panaszod Hamuval kapcsolatos része jogos, az adminisztrátort hibapontban részesítem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.