Natasha Borisov jelentkezési lapja.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Grincsbacsi

Újonc
2025. 12. 24.
8
1
LS karakter
Natasha Borisov
LV Karakter
Natasha Borisov
Családi és utóneve:Natasha Borisov
Születési neve:Natasa Borisov
Születési helye, év, hónap, nap:Dawn City. 2000.10.29
Anyja neve: Katarina Borisov
Személyi igazolvány száma: 942941DE
Vezetői engedély száma: 169237YY
Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-76-534-0672
Családi állapota: Egyedülálló
Lakóhelye: Dawn City
Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Áruszállító, postás,
Miért pont hozzánk jelentkezik? Szeretném kipróbálni magam ezen a területen, és ez egy nagyon jó lehetőségnek tűnik számomra.
Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Nem hiszem hogy tudnék többet, vagy jobbat nyujtani, de ki kell próbálni, lehet kellemes meglepetést okozom.
Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Tapasztalat szerzés, Fejlődés, Előrelépés.

A jelentkezés OOC része

Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Misi vagyok. Jelenleg 27 éves. Építőiparban dolgozom. Mostanába visszatértem az MTA világába, és szeretnék legális frakcióban elhelyezkedni. Jelenleg nincs hobbim, igy több időm marad a játékra.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén, mennyi játszott perced van? 5207 perc(86 óra) ez folyamatosan emelkedik.
Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Mindig is szerettem volna kipróbálni ez a frakciót, a rendvédelem nem mozgat.
Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Ezen a szerveren nem voltam még frakcióban
Heti hány percet tudnál a frakcióra szánni? Napi 1-2 órát, hétvégén 5-7 órát is akár
Van-e mikrofonod, illetve használsz-e Discordot (Discord neved): Igen van mikrofonom, és használok Discordot.
Voltál már adminjailben, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):

gZYMM9s.png

Tisztelt jelentkező!
Ez úton közöljük önnel, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezését ELFOGADTUK.
Vegye fel velünk a kapcsolatot további részletekért! (DC)

• Kedvelés
Reactions: Grincsbacsi
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.