Nancy Quintero- Ayden

• Thread starter Thread starter tifpix
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 166
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tifpix

Újonc
SzerverAdmin
LS
2025. 05. 13.
40
78
21
LS karakter
Nancy Quintero
LV Karakter
Emily Fletcher
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Nancy Quintero

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Ayden

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Történt az eset, hogy egy benzinkútrablás közben a voice rádiót szerettem volna használni, viszont sajnos elfelejtettem azt, hogy a 'Q' betűre van bindelve a fallfront. Elkezdtem rádiózni, majd amint észrevettem, hogy lefeküdt a karakterem arrébbmentem unbindelni, de meghaltam. Újraéledtem, csináltam ezt-azt, és leállt a szerver. Másnap pedig arra jöttem fel, hogy 2 hét banom van. Ráírtam privátban, hogy megmagyarázzam neki a történéseket. Nem érzem fairnek továbbra sem, hogy nem lettem meghallgatva, vagy legalább egy átbeszélésre sem volt esélyem.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Válaszod [/CENTER]

• Kedvelés
Reactions: Gato és Pandor
Szia, a klippen látszódik, hogy a kútrabláson nem egyszer fordult elő az animbuggoltatás. Miközben lőttek rád, te nyomogattad az animot, emiatt nem lehetett téged lelőni.

Amikor állításod szerint futottál el kibindelni aközben is sikerült ezt kihasználnod.

A szankció osztásnál figyelembe vettem egy FA véleményét is.

Nincs több hozzáfűzni valóm, várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Pierdone
az nem kétséges, hogy jogos a büntetés, mivel egyértelműen látszik a videón a szabálysértés, a bindjeidért csak és kizárólag Te felelsz. Az, hogy olyan helyre rakod ahol véletlen megnyomhatod, az csak a Te hibád.
Ezt a részét nem vitatnám a panasznak, ez jogos.

Azonban sokszor elmondjuk, hogy nem szankcionálunk úgy, hogy a játékos nincs fent a szerveren, így ilyen esetben panaszt kell nyitni az adott játékosra.
Ez a része a panasznak jogos, és érthető.
Az adminnal megfog történni az elbeszélgetés és a felelősségre vonása.

Zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.