Nadin Viani ---> Mark

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

akasmokey

Újonc
2025. 06. 25.
13
10
Budapest, XIII. kerület
LS karakter
Nadin Viani 🇦🇪
LV Karakter
Naji Hazal
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Nadin Viani

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Mark

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Buktatás céljából szerettek volna megfogni, amiből kifolyólag hamar lövöldözésre került sor.
Meghaltam majd a másik fél ragaszkodott hozzá hogy admint hív, hisz úgy vélték hogy pg-t követek el. Ezt megvitattuk hol ott,
ez sem volt teljesen tiszta bírálás de leültem lenyeltem. Nem ezzel van a probléma, hanem azzal hogy ha admin általi szankcióban részesülök akkor az RP szál itt megszakad. Ez ellenére tőlem az ügy alatt, elvettek ezer-x töltényt és figyelmeztetést osztottak több bizonylatos fegyveremre is. Helytelenül járt el adminisztrátor.
Szeretném levetetni ezáltal a kiosztott figyelmeztetéseket és az adott káromat pótolni.
Mind ezt a logban csatolom.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/1iaa https://armin.kim/seepaste/q668

Megjegyzés:

-

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Lehel
Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni.

Sziasztok, annyit tudok hozzáfűzni az egészhez, hogy szerintem helyesen jártam el, mivel egy pg jailt osztottam ki, ami alapból is kevesebb volt az Ic jail-nél, és ugye bár IC jailt OCC jailel, nem társíthatok, és ezen felül azért döntöttem úgy, hogy elvehető legyen a löszer, meg a többi illegális dolog, mivel a buktató személyek megemlítették, azt hogy nem 5perc volt az egész akció kialakítása, és a pg elkövetésével sok idejük elment, és semmit sem értek el vele.
Én személy szerint úgy gondolom, hogy jól döntöttem, mivel ha a pg nem történik meg, akkor is elveszik töle a löszert, meg kiosszák a figyúkat a fegyókra.
Ha belegondolunk az egész dologba, akkor észrevehetjük azt, hogy ha nem vetetem el a dolgokat, akkor a buktatott személy 90 percel, megmentette minden cuccát és elkerült egy 120perces Ic jailt, amire nem kapott volna óvadékot, a buktató személyek elmondása szerint.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok! Megérkeztem a bírálattal.

Az admin tájékoztatása alapján a PG használatára azért került sor, hogy elkerüljétek az illegális tárgyak elvételét. Ennek következtében a fegyverekre kapott figyelmeztetés, valamint az illegális tárgyak elvétele is jogos és indokolt volt.

A panasz ez alapján jogtalan, az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.