morty. jelentkezése

• Thread starter Thread starter morty.
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 363
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

morty.

White skin, white laces
Veterán Globális Moderátor
LS
2025. 08. 07.
116
79
28
LS karakter
🇲🇽 Marco "El Murtan" Avila
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Nevem/Életkorom/Account ID-m:

Ervin, 17, 287

UCP Előélet:

Kép

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

Napi átlagosan 3 - 3,5 órát tudok a szerverre szentelni, hétvégén többet, függ a játékon kivüli programjaimtól, illetve a magánéletemtől is, de hét közben a 3 óra fix.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?

Referencia megvan hozzá, könnyen illeszkedem, közös hangot könnyen megtalálom legyen szó akárkiről, próbálok mindenkivel egy erős kapcsolatot kiépiteni, persze ha a másik fél is nyitott ilyen ügyben.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?

2024. 08. 06.-kor regisztráltam, az utóbbi 1,5 - 2 hónapban kezdtem el komolyabb aktivitást mutatni, ám az MTA világában és a Roleplay világába olyan 3-3,5, - 4 éve vagyok, ez köszönhető annak hogy a barátaim folyamatosan hivtak. Illetve annak hogy egy sikeres frakciópályázást követően, hárman, leaderi poziciót elvállalva vezetünk egy Illegális Frakciót.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

Rengeteg és rengeteg szerveren voltam, SeeLV-t emelném ki, morty néven ismer aki ismer.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

Ervinnek hivnak, 17. életévem töltöm, átlagos falusi srác vagyok igazából, semmi komoly. Középsulizok jelenleg, és még egy darabig sajnos, Dél-Dunántúlon élek egy kis faluban, 20-25 kilóméterre az iskolámtól, hobbik nagyon nincsenek, belekezdtem több szabadidős tevékenységbe, de egyik sem kötött le annyira hogy abba energiát, pénzt, és időt fektessek. Ha tehetem inkább az internet világában töltöm időm részét, FPS játékokra specializálódtam, mást nagyon játszani sem tudok, mivel az agyamat nem köti le. Az MTA és annak világa az a második a ranglistán.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?

Admin feladata a játék menetének folyamatos és zökkenőmentes biztositása, a gyors problémamegoldás, illetve a játékosokkal történő jó kapcsolat kiépitése, ápolása. Szabályszegések, és nézeteltérések megoldása, bizonyos szituációkban vezetői szerepet vállalva tisztán átgondolva és átlátva a helyzetet egy birálatot hozni, és kitartani szava mellett.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.

A szerveren több fontos hely is megtalálható, például egy bank, vagy egy kórház. Legyen egy Pláza, de a legfontosabbat még mindig a gyökereknél kell kezdeni, a kezdeteknél, a legelső pillanatoktól. A Városházánál.

Eme csodás épület, mely a közösség érdekeit, szolgálja és elégiti ki. Ez az a hely, ahol nem kell órákat várnunk egy személyigazolvány elkészültére, egy jogositvány megigénylésére. Itt mindig sor első az ember akárhogyan is nézzük. De ha okmány, ott vannak az állások, ott sem kell folyamatosan telefonunkat nézve, mikor hivnak hogy felbukkant egy állásajánlat, mindenki (igaz szűk körben), de mindenki saját kedvére, tetszésére tudja elvállalni kedvelt, vagy szimpatikusnak tűnő munkáját, ahol nincs túlóra, nincs makacs főnök aki késik a fizetésünk átadásával. De nem minden a pénzről szól, legyen szó tulajdonról, egy frissen vásárolt kocsiról ami már a 10. tulajdonos kezei közt jár. Itt mindenre megoldást talál az ember.

Gyorsan, precizen, és méghozzá idegeskedés nélkül!

Megjegyzés:
Nos, ha valaki a vezetőségen kivül, átolvassa eme admin jelentkezési lapot, találhat benne némely helyen hibát, gondolok itt a hosszú i betűre, ami helyett pontos i található, erre a válaszom előre az, hogy 60%-os billentyűzettel irok, és irom ezen sorokat is egyaránt, igy elnézést ezért, a helyesirásommal alapvetően nincs probléma nem vagyok felmentve sem irodalomból, sem magyar nyelvből. Továbbá, nem használtam semmi féle AI, vagy egyéb külsős segitséget a lap megirásához, ahogy plagizálást SEM.
Köszönöm mindenkinek aki végig olvasta, sok sikert a többi vetélkedőn résztvevőnek egyaránt!
morty.

Utoljára szerkesztve:
Szia, a lapod ELFOGADÁSRA került!
Gratulálunk!
Keress fel egy Főadmin / Szuperadmint privát üzenetben itt fórumon.

• Imádom
Reactions: morty.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.