Molunakes Alexa

• Thread starter Thread starter cayden
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 104
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

cayden

Újonc
2025. 10. 26.
7
5
LS karakter
Alyna Reagan
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Benu
Hány éves vagy?
15
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
3 hónapja aktivan de régebben nyomtam csak akkor keveset

Hány játszott perccel rendelkezel?
6789
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
3-4 órát simán
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
beninek hivnak 15 éves vagyok focozni járok egy alakulatba és már lassan 2 éve csinálom. Pingpongozni szoktam még de abban csak haverokkal iylen baráti szinten és jelenleg rendészeti technikumot kezdtem el. minden vágyan hogy ne csak a szerveren hanem a való életben is a honvédségnél szolgálhassak mint katona. apukám kis koromban halt meg ő is honvéd volt és ez vezérelt engem is ebbe az irányba. Azóta probálok mindig tartani a fizkumomat és az ételekre is oda figyelni. sokszor szoktam beszélgetni például rendőrökkel ha lehet napokon (iskola nálunk van iylen) hoyg miylen tapasztalataik vannak ehez a munkához és a mentális egészségüket mennyi örlö fel ez körübelül ennyit kell rólam tudni igy burkoltam és kicsit zárkozott vagyok és a beillszkedéssel vannak bajaim de ezeket tudom rovsolni csak idő kell.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
más szervereken mint stayen régen voltam honvéd és más szerveren tekes ugy érzem megvan hozzá a kellő akaratom időm és fegyelmezettségem hogy a szerveren tudjak egy rendes szinvonalat nyujtani a frakciónak segiteném a társaimat az ujakat és ha kell akko kérnék segitséget mert ez nem gyengesék hanem azt mutatja meg hoyg őszinte és gerinces ember vagyok
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
igen rendelkezek tekben voltam pd ben navban és honvédségben szinte minden rendvédelmi szervnél megfordultam már rengeteg tapasztalatot gyüjtöttem nem hazudok most a honvdéségböl nem tudok sok dolgot de iygekszek ujra tanulni mindent
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
teknél voltam a barátommal és mivel öt kirugták igy kiléptem mivel nem annyira volt jó már egyedül hisz egy baráttal mindig könyebb mint idegenekkel és ez volt a kilépséem indoka és 4 hetet voltam a teknél
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

Teljes név: Molunakes Alexa
Születési hely, idő: 1995.02.04
Anyja neve: Molunakes
Bejelentett lakcím: zafari ut.19/ab
Állampolgársága: Amerikai
Személyigazolvány száma: 714365SZ
Neme: Nő
Családi állapota: elvált
Testmagassága: 180cm
Testsúlya: 50kg
Telefonszáma: 065043321
fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.

fejl-c2.png

Középfokú iskolai végzettség: technikum

Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: neumann jános rendészeti technikum
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): mérnök
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: palmán istfer egyetem
Nyelvismeret (ha van): német/cseh/angol (anyanyelv)
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: informatika
Korábbi munkahelyek: irodai munka cvvtf.kft és pék faloda.kft
Munkaviszony fennállásának ideje: 2015.03.01 - 2017.05.02
Távozásának oka: költözés és tul meszze lett volna a munka
fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.

fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem volt!
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem!
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen!
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: b1 b2
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Igen! m16 gépfegyver sorozatszám:3045867
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Nem!
fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2025.10.26.
Aláírás: Molunakes Alexa

Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

Dawn City Honvédség
STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA!

Tisztelt Molunakes Alexa!
Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.
A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye
elfogadásra került.
Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,
Ryan Mitchell Vezérezredes
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.