Molunakes Alexa-Jelentkezés

• Thread starter Thread starter cayden
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 79
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

cayden

Újonc
2025. 10. 26.
7
5
LS karakter
Alyna Reagan
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: lixremake​
2. Hogyan szólíthatunk? beni​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 6742​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. beni hivnak 15éves vagyok egy kis városban élek,2évet játszodtam a városi foci csapatban,viszont egy sérülés miatt abba kellet​
hagynom.Nagyjából 3 éve MTA-zok kisseb kihagyásokkal..​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv:jó a kommunikáció képességem egyben a megoldási képességem is,szeretek emberekkel kommunikálni,gyorsan tudok döntéseket hozni.​
Negativ:gyorsan feltudom magam húzni azon ha ordítanak velem vagy ha nem viszonozzák a tiszteletet.Néha önfejü vagyok.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Molunakes Alexa
2. Születési helye, ideje: 1986.03.02​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendészeti​
4. Büntetett előéletű? nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? metro​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félre állitom az embert, rádiózom az igazoltatást, bemutatkozom majd elkérem az iratait és azt ellenőrizem a rendszerben. Ha minden rendben vissza adom az iratokat majd rádiózom az igazoltatás végét.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy olyan rendvédelmi szerv, amelynek elsődleges feladata a közbiztonság és a belső rend fenntartása.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes 1 ranggal van fölöttem, míg a feljebb való nálam több mint 1 ranggal magasabb. Így a közvetlen felettesemnek is adhta parancsot.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? emelheti a bírság összegét akkor emelem, amennyiben nem fontos a múlt akkor tartom a szabáysértés alapján a bírság összegét.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Egytisztességes, segítőkész ember vagyok. Mindig is csodáltam a rendőrök munkáját, Apukám is az volt, egyke vagyok, anyukám sajnos meghalt. Szeretek segíteni az embereken, mindig törekszek rá.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? szólok a társamnak, hogy rádión szóljon a többi egységnek, hogy tüzet nyítottak ránk, vagy ha nem én vezetek akkor pedig én rádiózok, tüzparancsot kérek amennyiben megkaptam, a civilek életét nem kockáztatva egy megflelő helyen, tüzet nyítok a célosra.
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? érdőre vonom, hogy ezek mit kresenek ott, illetve előállítom az őrse, majd kihallgatom, erről jelentést készitek, majd letartóztatom, drogkészítés alapos gyanúja miatt.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Thomas Cartel r.Vezérezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.