Mira Powell -> Tyrone Lowe (Alex)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

realJezi

Újonc
2025. 07. 20.
3
2
LS karakter
Zafar Eminof
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Mira Powell
Panaszra tett személy InGame neve:
Tyrone Lowe
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Forgalmas helyen való ölés
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/qgl86h
Megjegyzés:
nincs. a videón minden látszik. oka megölni volt, de nem forgalmas helyen.

[2025-08-11 02:17:26] [Output] : Mira Powell mondja: Gondolok egy gyógyszerre. Sajnos ezek után nem igazán bírtalak komolyan venni, előtte mielőtt elkezdtél volna "üldözni", folyamatosan derbyztetek mindketten, jöttetek nekem. Megelégeltem. Egyébként meg nyomós indokkal a szerver szabályzat szerint lehet ölni bárhol. Egyébként meg bőven eltávolodtunk skateparktól, és alhambrához sem voltunk közel, de ezt ráhagyom a bíráló adminra.

Megengedett a forgalmas helyen való ölés.

↳ Nyomós indokkal bárhol lehet ölni.

Sziasztok. Az ügyet én fogom bírálni. Tyrone Lowe-tol, szeretnek kérni egy indokot esetleg log formájában privatban, hogy mi volt a nyomos indok az ölésre. Emlitetted hogy folyamatosan derby is történt esetleg arrol bizonyitekot.

Sziasztok

Megjöttem a bírálattal. Tyrone Lowe volt elég indoka arra hogy megöljön téged FGH-n,
Több dologba is beleköthetnénk hogy miért rabolod el a Santa maria Beach stégről. akár abba is hogy miért "gyógyszerezel" (kártya) ha még tart az rp-d. majd miután animba esel és felszeded magad. viszont olyan próbléma is van hogy a vídeóban jól látszik hogy Tyrone Lowe követed őket. ahogy írtad a felszedés után neki idézem " Sajnos ezek után nem igazán bírtalak komolyan venni," na ott kellet volna elengedni azt az rp-t. és nem tovább folytatnod a követésüket majd kilőni. Kerüljétek el legközelebb egymást. A PK jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.