Milán ---> Adminisztrátor jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Milan244

Újonc
2025. 08. 24.
16
7
LS karakter
-
LV Karakter
-
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d.
Milán vagyok 16 éves, Account ID-m: 476
UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)
Képernyőkép 2025-09-05 142832.png

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Amint hazaérek a suliból a gép előtt töltöm az időt, persze ha nem jön közbe valami. Amikor a gép előtt vagyok, általában a szerveren tartózkodom. Ezt tartanám adminisztrátor ként is.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Én úgy gondolom, hogy egészen objektívan állok a dolgokhoz az életben illetve a szabályzatot is egészen jól ismerem. Ezért hiszem, hogy jó admin lehetne belőlem.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
DawnMTA-n kb. tavaly októberben kezdhettem el játszani, és kb. 5 éve RP-zek más-más szervereken.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Még sajnos nem voltam admin semmilyen szerveren, többször is próbálkoztam és csak adminsegédet kaptam. Amivel persze nem volt gond, mert az is elég szerencsés.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
A nevem, Milán. 16 éves vagyok, egy kisebb faluban élek. Jelenleg Középiskolába járok . Mikor időm engedi a számítógép előtt töltöm az időt. Rettentően leköt az illegál, és annak különböző dolgai. Sportban nem vagyok túl ismert de ha választani kéne akkor a röplabdát mondanám kedvencnek. Határozott és szabálybetartóként ismerem magam, ellenben ha mindenki végzi a feladatát kedves, humoros (mi sem bizonyítja jobban, hogy nincs egy olyan megbeszélés se, ahol ne folyna a könnye mindenkinek a nevetéstől). Hirtelen haragú vagyok, és ez nagyon a hátrányommá vált, egyik pillanatról a másikra hangulatváltozáson mehetek keresztül, de ezen dolgozok és szépen haladok. Gyűlölöm a kivitelezést, ami viszont a pozitív számlámra írható. Kb. ennyi jutott hirtelen eszembe, ennyit tudnék elmondani magamról.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Szerintem a szerverszabályzat betartatása, apróbb-nagyobb problémák megoldása.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Én az autósiskolát mondanám, mert ott lehet megcsinálni a jogosítványt. A másik amit mondanék az a városháza, mert ott pedig a többi fontos iratot lehet kiváltani, megszerezni.

Szia, a lapod ELUTASÍTÁSRA került!
Friss jail, illetve nem túl szép ucp.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.