Mila Ties - Enrico

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ricsi12311

Újonc
2026. 01. 19.
3
3
LS karakter
Mila Ties
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Mila Ties
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Elmentem rabolni egyedül, amit a szerverszabály nem tilt, pontosan bemásolom a szerverszabályzatot:Rabláshoz szükséges az előRP! Ha egyedül rabolsz, akkor olyan karaktert kell alakítani, amely számára nem karakteridegen ez a tevékenység! (20 sor)
A valóságban sincs olyan, hogy kettő autóbiznisz között elmész rabolgatni.
egy fuvart kértem déli határtól nem messze a szerelőteleptől autókereskedéshez, amint találtam egy áldozatot,(kettőt pontosabban) akcióba is lendültem az autóba ülve a sofőrre fogtam a fegyverem és egy kis zugba vezettetem, ahol kiakartam őket rabolni, kiszálltam, fogtam rájuk a fegyvert, majd írni kezdtem az rpmet, kiszállt a társa és előkapta a fegyvert, ami szerintem kimeríti a PG fogalmát, az hogy egy ember fegyverrel áll a kocsija mellet, és csak az /say miatt rakja le a fegyverét, attól még fegyver van a kezébe, és nem hősködhet a másik fél. Megtörtént hősködött, nyilván le is lőttem, mivel előnyöm volt. Ezután hogy lelőttem a srácot, hívott admint, ilyenkor érkezett meg Enrico, aki a PG-t figyelmen kivül hagyta, küldtem neki logot is hogy bőven hamarabb volt a kezembe a fegyver, és hajtogatta hogy karaktertörténet így, karaktertörténet úgy. Amit nem értek hogy miért vár tőlem olyan dolgot amit nem ír ki a szerver szabályzat. A szerverszabályzat, mint fentebb is beküldtem, nem KARAKTERDEV-et vár el a magánrablásnál, hanem azt hogy ne legyen karakter idegen a rablás a rablószemélynek, szerintem ezzel eleget teszek hogy én a 600 Bishop blood tagja vagyok, egy afróamerikai banda, nem hinném hogy karakteridegen lenne nekem a rablás. Ezután még DC-n megpróbáltam vele beszélni, nem igazán adott semmire korrekt választ.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Rablás:https://armin.kim/seepaste/83da
szankció: A teljes adminügy:https://armin.kim/seepaste/5GUg

Megjegyzés:

A karakter development azt jelenti, ahogy a karaktered személyisége, viselkedése és története fokozatosan alakul a játék során amit jegyzetelsz más platformon, PL.:Fórum. Nem értem miért várta el tőlem ezt. (Ezt csak akkor vedd figyelembe ha tényleg szükséges hozzá):Illetve ha még is kellene, akkor miért nincs benne a szerverszabályzatban ez? Így honnan kellene tudnom hogy szükségem van erre, ha a szerverszabályzat nem kéri? karakteridegenségről van szó, ami érthető, hogy nem egy földönfutó civilként vagy egy autókereskedőként fogok egyedül rabolgatni.

Sziasztok!

Bemásoltad szó szerint amit nekem kellett volna küldened egy karaktertörténetet kértem amit nem küldtél el mert nem volt innentől kezdve nincs is miről beszélnünk.
Azért mert te egy illegál tagja vagy ugyan úgy vonatkoznak a szabályok.
PG-ről pedig videót kértem ami szintén nem volt te azt mondtad nekem LOG-ból derítsem ki hogy PG volt kérdezem én LOG-ból hogy derítem ki hogy te tartasz e rá fegyvert vagy sem?

Nekem több hozzáfűzni valóm nem igen van mivel konkrétan bemásolta a szabályzatot hogy mi kell az egyedüli rabláshoz várom a bíráló döntését.

Sziasztok!

Bemásoltad szó szerint amit nekem kellett volna küldened egy karaktertörténetet kértem amit nem küldtél el mert nem volt innentől kezdve nincs is miről beszélnünk.
Azért mert te egy illegál tagja vagy ugyan úgy vonatkoznak a szabályok.
PG-ről pedig videót kértem ami szintén nem volt te azt mondtad nekem LOG-ból derítsem ki hogy PG volt kérdezem én LOG-ból hogy derítem ki hogy te tartasz e rá fegyvert vagy sem?

Nekem több hozzáfűzni valóm nem igen van mivel konkrétan bemásolta a szabályzatot hogy mi kell az egyedüli rabláshoz várom a bíráló döntését.
Pontosan bemásoltam hogy a szerverszabály nem kér karaktertörténetet hanem karakteridegennek nem szabad lennie szerintem ennek megfelelek egy illegális banda tagként, a logból meg kilehet venni, hogy végig fegyver volt a kezembe, a srác kihasználta azt hogy nekem muszáj leraknom a fegyvert hogy írjak és akkor vette elő a fegyverét amit nem vehetett volna elő a srác.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok itt is vagyok

Akkor mondom mi a véleményem a fent látottak alapján: Logból nem lehet megállapítani hogy a fegyvert ki hogyan és mire tartja éppen igen látszik hogy neked hamarabb volt elővéve de nincs képes bizonyíték arra hogy PGzett az illető.
ugyan a szabályzat nem pontosítja szóról szóra "Ha egyedül rabolsz, akkor olyan karaktert kell alakítani, amely számára nem karakteridegen ez a tevékenység!" ez azért szerintem sejteti hogy illő lenne legalább egy Karaktertörténetet készíteni ha hasonló dolgokkal szeretnél foglalkozni.
Összegezve a panaszkönyv jogtalan az admin nem hibázott!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.