- 2026. 01. 19.
- 3
- 3
- LS karakter
- Mila Ties
Panasztevő InGame neve:
► Mila Ties ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Enrico ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Elmentem rabolni egyedül, amit a szerverszabály nem tilt, pontosan bemásolom a szerverszabályzatot:Rabláshoz szükséges az előRP! Ha egyedül rabolsz, akkor olyan karaktert kell alakítani, amely számára nem karakteridegen ez a tevékenység! (20 sor)
A valóságban sincs olyan, hogy kettő autóbiznisz között elmész rabolgatni.
egy fuvart kértem déli határtól nem messze a szerelőteleptől autókereskedéshez, amint találtam egy áldozatot,(kettőt pontosabban) akcióba is lendültem az autóba ülve a sofőrre fogtam a fegyverem és egy kis zugba vezettetem, ahol kiakartam őket rabolni, kiszálltam, fogtam rájuk a fegyvert, majd írni kezdtem az rpmet, kiszállt a társa és előkapta a fegyvert, ami szerintem kimeríti a PG fogalmát, az hogy egy ember fegyverrel áll a kocsija mellet, és csak az /say miatt rakja le a fegyverét, attól még fegyver van a kezébe, és nem hősködhet a másik fél. Megtörtént hősködött, nyilván le is lőttem, mivel előnyöm volt. Ezután hogy lelőttem a srácot, hívott admint, ilyenkor érkezett meg Enrico, aki a PG-t figyelmen kivül hagyta, küldtem neki logot is hogy bőven hamarabb volt a kezembe a fegyver, és hajtogatta hogy karaktertörténet így, karaktertörténet úgy. Amit nem értek hogy miért vár tőlem olyan dolgot amit nem ír ki a szerver szabályzat. A szerverszabályzat, mint fentebb is beküldtem, nem KARAKTERDEV-et vár el a magánrablásnál, hanem azt hogy ne legyen karakter idegen a rablás a rablószemélynek, szerintem ezzel eleget teszek hogy én a 600 Bishop blood tagja vagyok, egy afróamerikai banda, nem hinném hogy karakteridegen lenne nekem a rablás. Ezután még DC-n megpróbáltam vele beszélni, nem igazán adott semmire korrekt választ. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Rablás:https://armin.kim/seepaste/83da
szankció: A teljes adminügy:https://armin.kim/seepaste/5GUg ◄
Megjegyzés:
► A karakter development azt jelenti, ahogy a karaktered személyisége, viselkedése és története fokozatosan alakul a játék során amit jegyzetelsz más platformon, PL.:Fórum. Nem értem miért várta el tőlem ezt. (Ezt csak akkor vedd figyelembe ha tényleg szükséges hozzá):Illetve ha még is kellene, akkor miért nincs benne a szerverszabályzatban ez? Így honnan kellene tudnom hogy szükségem van erre, ha a szerverszabályzat nem kéri? karakteridegenségről van szó, ami érthető, hogy nem egy földönfutó civilként vagy egy autókereskedőként fogok egyedül rabolgatni. ◄
.png)
.png)