Elfogadva micky - csabbaur

• Thread starter Thread starter mickyeger1
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 142
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
M

mickyeger1

dawn.png

Neved:
< mickyeger >
Kitiltás időpontja:
<
2024. 10. 04. 20:15 >
Kitiltás időtartama:
<
Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
<
Diablo >
A kitiltás indoka:
<
Szerver információk kiadása, publikálása. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szeretném kérni a kitiltásom feloldását, mert belátom, hogy hibát követtem el a szerver információinak kiadásával. Tisztában vagyok vele, hogy ezzel megszegtem a szabályokat, és sajnálom, hogy ezzel esetleg veszélybe sodortam a közösség biztonságát vagy működését. Nem volt bennem rossz szándék, csak nem gondoltam végig a tetteim következményeit. Azóta tanultam az esetből, és őszintén megbántam, amit tettem. Szeretnék még egy esélyt kapni arra, hogy bebizonyítsam: felelősségteljes tagja tudok lenni a közösségnek, betartom a szabályokat, és hozzájárulok a jó hangulathoz. Tisztelem az adminok munkáját, és ha visszatérhetnék, mindent megtennék annak érdekében, hogy ne forduljon elő többé hasonló eset. >

Megjegyzés
<
Supreme mondta téged keresselek fel csaba. Köszönöm, hogy végig olvastad.>

Szeretnék egy normális, szabálykövető játékosként visszatérni, aki nemcsak játszik, hanem hozzá is tesz a közösséghez. Figyelnék arra, hogy segítsem a kezdőket, aktívan részt vennék az RP-kben, és próbálnám a szerver hangulatát építeni, nem rombolni. Hibáztam, de tanultam belőle, és most már tényleg úgy szeretnék jelen lenni, hogy az másoknak is pozitív legyen.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.