- 2025. 07. 17.
- 4
- 0
- LV Karakter
- Jacob Stenbeck
DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Koppány
Hány éves vagy?
16
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2025. 07. 14.
Hány játszott perccel rendelkezel?
11 766 perc
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
2-3 óra
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Koppány-nak hívnak,16 éves vagyok. Szeretek focizni,kosarazni.Szabadidőmben Mta-val,és más fps játékokkal szoktam játszani.Informatikusnak tanulok. Szeretek Roleplayezni,és már régóta MTA-val játszok (KB 3 éve).
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
mindig is szerettem volna Honvéd lenni a szerveren.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
N/A
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
La Casa nostre. 2 hét. Inaktivitás végett.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Nem.
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.
Teljes név: Michael Rolando
Születési hely, idő: Los Santos,1997.07.11
Anyja neve: Chloe Rolando
Bejelentett lakcím: Los Santos,Ganton ST.7
Állampolgársága: Olasz
Személyigazolvány száma: 688710DO
Neme: Férfi
Családi állapota: Egyedülálló
Testmagassága: 185cm
Testsúlya: 76kg
Telefonszáma: +38-76-897-9775
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: Los Santos,2015
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Los Santos Horizon High School
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): N/A
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: N/A
Nyelvismeret (ha van): Magyar, Angol, Olasz
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Általános katonai alapkiképzés,Könnyűfegyver-kezelői ismeretek.
Korábbi munkahelyek: Szakács,biztonsági őr.
Munkaviszony fennállásának ideje: 2014.02.11 - 2016.02.01
Távozásának oka: Új szakma keresése.
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Igen, REM(J),RUM
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem.
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: N/A
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
N/A
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
N/A
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2026.02.01.
Aláírás: Michael Rolando
Aláírás: Michael Rolando