I. IN CHARACTER
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.
Teljes név:
Michael Gustavo
Születési hely, idő:
Los Santos,2000.06.24
Bejelentett lakcím, tartózkodási hely:
Los Santos Motel
Korábbi munkahelye(i):
Bányász,biztonsági őr
Büntetlen előéletű? (X-el jelölje a négyzetben)
[ X ] IGEN
[ ] NEM
Miért szeretne a Rendőrség köreibe csatlakozni?
Szeretném szolgálni a városom és rendet tartani,szeretném azokat az embereket megvédeni akik nem tudják magukat,és kiállni értük.
Volt már korábban tapasztalata a Rendőrséggel? (Amennyiben igen, fejtse ki!)
Nem, nem volt még tapasztalatom.
II. OUT OF CHARACTER
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.
Mutatkozz be néhány mondatban:
Sziasztok/Szép napot! Boti vagyok 16 éves vagyok. Jász-Nagykun-Szolnok megyében élek egy kisebb városban. Középiskolás vagyok. Kedves , segítőkész , türelmes ember vagyok. Sportolok kiskorom óta , focizok. Szeretek a barátaimmal kikapcsolódni játszani , biciklizni , beszélgetni. A LátásMtan kezdtem az rpt 4-5 éve az rpt , Kisebb - nagyobb sikerekkel ment még gyerek fejjel játszottam akkor , nem tudtam sok mindent csinálni , de ott is egyébként autószerelőnek próbáltam jelentkezni , de még gyerek voltam tényleg. Ui : Köszönöm hogy megnéztétek , elolvastátok további szép napot , remélem a lapom elnyeri a tetszéseteket .
Mióta játszol a DawnMTA szerverén és jelenleg mennyi játszott perced van?
1 éve 15 894 percem van
Miért szeretnél a frakció tagja lenni, miért pont a Rendőrség?
Kiskorom óta felnézek a rendőrökre és egyéb rendvédelmi szervezetekre,mindig is szerettem volna ki állni azokért akik ezt nem tehetik meg,és ez nagyon jó lehetőség erre.
Miért téged válasszunk? Emelj ki pár jó illetve negatív tulajdonságot is.
Én tényleg komolyan venném a frakciót , több időt szánnék a játékra a frakcióra , megbízhato + kedves vagyok , segítőkész vagyok. Sokat szánnék tényleg a frakcióra , sok időt szeretnék a frakcióban maradni.
Naponta mennyi időt tudnál fordítani a frakcióra?
3 órát
Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Mennyi időt töltöttél el bennük, és miért hagytad ott őket?
LátásMtan voltam szerelő,2 hónapig,Inkább a rendvédelem érdekelt.
III. EGYÉB
Karakter ID (HOME panelben találod):
8220
Jelenlegi játszott perc (HOME panelben találod):
15 955
AdminJail-ek (UCP-ről kép):
Kitiltások (UCP-ről kép):
Kép
Előző nevek (UCP-ről kép):
Bármi ami az előéletedhez hozzáfűznél (Opcionális):
Tujajdon képpen elég flegma karakert rpztem és ez meg is látszik de nyilván valóan meg fogok válotzni a rendőrség miatt,és más karaktert is fogok rpzni.
Rendelkezel Discord programmal?
Igen.
Elolvastad a Rendőrségi Akadémia szabályzatát, annak menetét és elfogadod az ott leírtakat?
Igen elfogadom.
Elolvastad a Rendőrség frakciószabályzatát és elfogadod az ott leírtakat?
Igen.természetesen.
Ezen jelentkezési formanyomtatvány beküldésével elismeri, hogy minden ön által írt adat teljes mértékben a valóságot tükrözi, abban kétes vagy nem bizonyítható állítás nincs.
((Tudomásul vetted az összes követelményt, ezeknek megfelelsz és teljesíteni tudod őket. Valamint elfogadod, és a sikeres felvétel után betartod a frakció szabályzatát.))
Aláírás helye
[/spoiler]