Mia_Lucrezia - D.G.H jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kupakkalmi

Újonc
2025. 12. 21.
17
5
LS karakter
Mia Lucrezia
LV Karakter
-
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Kalman 18<
Account ID-d?
>4724<
Hány játszott perccel rendelkezel?
>48 147<
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> <
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Kálmán a nevem, 17 éves vagyok. Jelenleg egy megszerzett szakmám van eddig, de terjesztem a tudásom, ott ahol tudom és lehet. Esti tagozaton érettségizem jelenleg, de sok időt nem vesz igénybe, így ami időm fentmarad, azt általában számítógépes pixelekbe szoktam tölteni. Jó fej vagyok, humoros értem a vicceket, nem veszek semmit magamra, legyen akár bántó szándék is benne. admin tapasztalatom eddig Admin3-volt, átlag 70-80 playeres szerveren.<
Mi egy adminsegéd feladata?
>Kérdések megválaszolása, játékosok kisegítése ezen téren<
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy adminsegéd akkor jó,mikor nem érkezik rá panasz, minden kérdésre tudja a választ, korrekt mindenkivel és nem flegma<
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretném a szervert ilyen téren is segíteni, és szeretném a közösséget is fejleszteni ahogy egy adminsegéd tudja.<
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Én szerintem alkamas vagyok a pozício betöltésére, sok időt tudnék rászánni, így a terhet is egyengetni a többiek közt. + aktivitásom is sokat segítene.<
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>napi 2-3 óra simaliba, hétvégén még lehet hogy több is menne.<
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Én elsőnek a városházát mutatnám, mert szinte ott lehet midnen okmányt a szerveren igényelni, ingatlant bejelenteni stb., Autókereskedés, szinte minden új játékosnak egy saját autó a legfontosabb, autósiskola, mert munkák nagyrésze érvényes jogosítványt vesz igénybe illetve vezetési tudást.<
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozítívak közé tudnám sorolni azt, hogy jó a megoldó képességem, nem stresselek semmin, nem leszek ideges/mérges pixelekre és ez nem hat ki a megoldási késségemre sem. Negív az talán az hogy idonkent nincs kedvem jatszani par napig (1-2) de utanna meg van aktivitásom, ez negatív a részemről, sokat beszélek, mások is megjegyezték ezt sajna, nehezen illeszkedem be új közösségbe.<​

Szia, a lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjuk. Keress engem vagy Den-t egy szóbeli meghallgatás végett.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.