- 2025. 04. 23.
- 60
- 31
- LS karakter
- Mia Zaric
Panasztevő InGame neve:
► Mia Stjepjanovrajdevjic ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Pierdone ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Sziasztok! Volt egy üldözés, ahol volt egy ütközés. - Írtam reportot, hogy mikor kanyarodni szerettem volna, miközben a honvéd belém jött. Erre a reportra Pierdone jött ki. Mikor meg mutattam neki a klippet, ahol azt állapította meg, hogy teljesen IC ügy ez az egész.
Amikor meg mutattam neki, és szerintem látszodótt, hogy pont el kezdtem kanyorodni a kocsival, egyből belém durrant a Honvéd. - Nem értek egyet az ő szankcióval, hogy nem lett egy Rp folyt heal és fix után, mivel szerintem teljes mértékbe látszódótt, hogy el kezdtem kanyordni ( a videón a 27-es másodpercben látszódik, ahogy el kezdtem kanyrodni, de ő fékezés nélkül belém rongyolt a Honvéd). Ha nem jött volna belém a honvéd, akkor simán be tudtam volna venni a kanyart. - Még hozzá tenném, hogy már az utca legelején a seggembe volt a honvéd ( ez a jelenet a 24-25ös másodpercben észlelhető). - úgy gondolom, hogy nem kellett volna, teli gázzal belém jönni, mert ahogy a videón is látszik, elég sokat kanyarodtam, meg ilyenek. Szeretnék kérni a felsőbb adminok véleményét, mivel nem tartom helyesnek, hogy nem lett RP folyt! - Előre köszönöm, aki elolvasta. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Watch DawnMTA 2026-01-05 16-03-18 | Streamable
Watch "DawnMTA 2026-01-05 16-03-18" on Streamable.
streamable.com
Megjegyzés:
► - ◄
.png)
.png)