Mia Stjepjanovrajdevjic > Pierdone

• Thread starter Thread starter Staar
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 231
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Staar

Újonc
SzerverAdmin
LS
2025. 04. 23.
60
31
LS karakter
Mia Zaric
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Mia Stjepjanovrajdevjic
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pierdone
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok! Volt egy üldözés, ahol volt egy ütközés. - Írtam reportot, hogy mikor kanyarodni szerettem volna, miközben a honvéd belém jött. Erre a reportra Pierdone jött ki. Mikor meg mutattam neki a klippet, ahol azt állapította meg, hogy teljesen IC ügy ez az egész.

Amikor meg mutattam neki, és szerintem látszodótt, hogy pont el kezdtem kanyorodni a kocsival, egyből belém durrant a Honvéd. - Nem értek egyet az ő szankcióval, hogy nem lett egy Rp folyt heal és fix után, mivel szerintem teljes mértékbe látszódótt, hogy el kezdtem kanyordni ( a videón a 27-es másodpercben látszódik, ahogy el kezdtem kanyrodni, de ő fékezés nélkül belém rongyolt a Honvéd). Ha nem jött volna belém a honvéd, akkor simán be tudtam volna venni a kanyart. - Még hozzá tenném, hogy már az utca legelején a seggembe volt a honvéd ( ez a jelenet a 24-25ös másodpercben észlelhető). - úgy gondolom, hogy nem kellett volna, teli gázzal belém jönni, mert ahogy a videón is látszik, elég sokat kanyarodtam, meg ilyenek. Szeretnék kérni a felsőbb adminok véleményét, mivel nem tartom helyesnek, hogy nem lett RP folyt! - Előre köszönöm, aki elolvasta.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

-

Nos szép napot.

Kezdjük az elején, mivel a seggedben volt a honvéd ezért, nem is tudott megállni és bele ment a te gépjárművedbe nem tudván azt, hogy neked kevés az életerőd.
Discord-on privát üzenetben is küldtem neked egy videót, hogy mi szokott történni az adott esetben ha beléd mennek hátulról. ( Ha szükséges elküldöm a bíráló admin-nak. )
Mivel többször is leráztad a rendvédelmi-s tagokat ezért többször is félre tudtál volna állni egy 10 percre, hogy tudj kártyázni // gyógyszert használni de nem tetted meg. Ezt azzal kifogásoltad, hogy mindenhol van traffipax // határ, amiket simán ki tudsz kerülni.
Az RP folyt. megtörtént csak nem lett neked adva fix, se semmi. Szimplán tovább vitték az RP-t a DCH illetve a TEK tagjai.
Részemről ennyi, a log-ot küldöm a a bíráló admin-nak.

Nos szép napot.

Kezdjük az elején, mivel a seggedben volt a honvéd ezért, nem is tudott megállni és bele ment a te gépjárművedbe nem tudván azt, hogy neked kevés az életerőd.
Discord-on privát üzenetben is küldtem neked egy videót, hogy mi szokott történni az adott esetben ha beléd mennek hátulról. ( Ha szükséges elküldöm a bíráló admin-nak. )
Mivel többször is leráztad a rendvédelmi-s tagokat ezért többször is félre tudtál volna állni egy 10 percre, hogy tudj kártyázni // gyógyszert használni de nem tetted meg. Ezt azzal kifogásoltad, hogy mindenhol van traffipax // határ, amiket simán ki tudsz kerülni.
Az RP folyt. megtörtént csak nem lett neked adva fix, se semmi. Szimplán tovább vitték az RP-t a DCH illetve a TEK tagjai.
Részemről ennyi, a log-ot küldöm a a bíráló admin-nak.
Szép estét.

Seggembe volt a honvéd, igen a seggembe volt a honvéd. - De akkor is nem értem, hogy egy üldözött járműnek miért ment teljesen a seggébe úgy ,hogy tudja, hogy fel vagyok szerelkezve, és menekülni fogok. Ez az első dolog. A MÁSODIK dolog az, hogy nagyon nagy valószínűsége volt annak,hogy én le fogok kanyarodni valahol, és akkor is a seggembe volt a honvéd.

Vissza térnék a BB ügyre, amit még Reportba fejtettünk/fejtettem ki. - Hogyha az a Teslás nem húzta volna be elém, akkor nem történt volna ez teljes mértékben BB videó itt van. - Ha ez nem történt volna meg teljesen nem lett volna ez a szituáció. Látszódik a videón ( 24 másodpercnél), hogy teljes mértékben rám jön, nem is akart el kerülni, vagy ilyenek hanem teljesen felém kanyarodott, ahogy a videón is látszik.

Térjünk rá a te részedre, amit írtál.

" Mivel többször is leráztad a rendvédelmi-s tagokat ezért többször is félre tudtál volna állni egy 10 percre, hogy tudj kártyázni // gyógyszert használni de nem tetted meg. "
- Ez mind szép is jó, de körözés volt a kocsimon. - SF-be gyár körül mentem, ahol sok Honvéd/tekes/rendőr/navos volt. Ha el mentem volna egy sikátorba is, pont arra jön egy rendőr akkor máris RP-be vagyok, és akkor " ppztem " volna le a gyógyszert, akkor pont nem vehetem be, mivel egy Piros platinás Dodgeot, nem nehéz észrevenni egy sikátorba.

"Az RP folyt. megtörtént csak nem lett neked adva fix, se semmi. Szimplán tovább vitték az RP-t a DCH illetve a TEK tagjai."
- Igen megtörtént, mivel írtam, hogy nem kéne tovább húzni ezt az RP-t, ha úgyse lett volna egy RP újra, vagy egy új üldözés RP. DCH és TEK-től MEG SEM kérdezted, hogy mi lenne " ha ", egy RP folyt lenne. - Én tettem fel egyedül ezt a kérdést OOC chatre.

Persze, meg értem a te véleményedet is, de ahogy a videón is látszik "ütközés", mikor fékeztem akkor PONTOSAN akkor fordítottam el a kormányt, egy nagyon picit látszik is a videón, hogy a kormányt éppen fordítottam el. - És ahogy mondtam, ha nem lett volna a BB-s ügy, akkor semmi baj nem lett volna. - De sajnos akkor RP-ben voltam, így nem tudtam nyitni reportot a szerveren, így nagyjából csak akkor tudtam nyitni a szerveren Reportot mikor az ütközés megtörtént.

Ahogy az előzőnél kifejtettem, a BB-s történteket, akkor nem estem volna animba, ha megsem történt ez az ügy. - De mindegy is, nem részletezem tovább ezt a BB-s történteket. Egy kérdésem van hozzád Pierdone. - A videóban látható, hogy út elején már a seggembe volt, de látod te is. Sejthette volna, hogy le fogok kanyarodni, és fékezni fogok FIXEN egyik kanyarba, és meg kérdezném tőled, hogy az illetőtől, miért nem kérdezted meg, hogy miért volt pont a seggembe?

További szép estét, várom a bíráló admin válaszát. - Ha szükséges még bármilyen videós felvétel, várom a válaszotokat!

Ahogy az előzőnél kifejtettem, a BB-s történteket, akkor nem estem volna animba, ha megsem történt ez az ügy. - De mindegy is, nem részletezem tovább ezt a BB-s történteket. Egy kérdésem van hozzád Pierdone. - A videóban látható, hogy út elején már a seggembe volt, de látod te is. Sejthette volna, hogy le fogok kanyarodni, és fékezni fogok FIXEN egyik kanyarba, és meg kérdezném tőled, hogy az illetőtől, miért nem kérdezted meg, hogy miért volt pont a seggembe?
- Nos, Kezdjük ott, hogy lett szólva a TEK-es kollegának ez miatt és a leader is lett értesítve róla.
A DCH állománytagja szimplán beléd ment hátulról mivel nem volt felkészülve arra, hogy te kanyarodni fogsz mint ahogy említettem már az ügyön is.
Nem értem te ezzel mire szerettél volna ki jutni? Hogy folytatodjon az RP szituáció? Mivel szabálysértés nem követett el a DCH állománytagja.
Részemről ennyi, várom a bírálatot.

Sziasztok!

Megkaptam a bizonyítékokat, illetve megkaptam a sofőrét is, aki vezette az autót és belédment. A videón látszódik, hogy valóban erősen közel ment utánad, ami nem ütközik semmilyen szabályzatba sem. Miután belédkoccant, nem kiszált és letartott, hanem tovább gurult. Ezáltal semmilyen formában nem használta ki ezt a lehetőséget, hogy megtolt. Ez egy szimpla közuti baleset volt.

Az adminisztrátor nem hibázott az ügy során.
További szép délutánt!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.