I. IN CHARACTER
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.
Teljes név:
Mia Natisha
Születési hely, idő:
1995.06.04 Los Santos
Bejelentett lakcím, tartózkodási hely:
Jefferson street 5/b
Korábbi munkahelye(i):
Nincs
Büntetlen előéletű? (X-el jelölje a négyzetben)
[X] IGEN
[ ] NEM
Miért szeretne a Rendőrség köreibe csatlakozni?
Azért szeretnék a Rendőrség állományához csatlakozni, hogy szolgáljam és védjem a közösséget, amelyben élek.
Volt már korábban tapasztalata a Rendőrséggel? (Amennyiben igen, fejtse ki!)
Ebben a városban nem, másikba viszont volt.
II. OUT OF CHARACTER
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.
Mutatkozz be néhány mondatban:
Sziasztok! Botinak hívnak, 16 éves vagyok és még tanulok. Szeretek MTA szervereken játszani, sok-sok órám már benne van különböző szerverekben.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén és jelenleg mennyi játszott perced van?
2024-ben regisztráltam, de most kezdtem újra játszani a szerveren, jelenleg 2.609 percem van.
Miért szeretnél a frakció tagja lenni, miért pont a Rendőrség?
Szeretném magam kipróbálni egy aktív közösségben, ahol számíthatunk egymásra. Szeretek a rendvédelem körében játszani.
Miért téged válasszunk? Emelj ki pár jó illetve negatív tulajdonságot is.
Gyorsan tanulok és könnyen beilleszkedem új társaságba, nyugodt természetű vagyok, rossz tulajdonságok nem jutnak eszembe magamról.
Naponta mennyi időt tudnál fordítani a frakcióra?
hétköznap 2-3 órát, hétvégén 3-4 órát is akár
Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Mennyi időt töltöttél el bennük, és miért hagytad ott őket?
Nem voltam még másik frakcióban.
III. EGYÉB
Karakter ID (HOME panelben találod):
2255
Jelenlegi játszott perc (HOME panelben találod):
2.609p
AdminJail-ek (UCP-ről kép):
Kitiltások (UCP-ről kép):
Előző nevek (UCP-ről kép):
Bármi ami az előéletedhez hozzáfűznél (Opcionális):
Nincs
Rendelkezel Discord programmal?
Igen
Elolvastad a Rendőrségi Akadémia szabályzatát, annak menetét és elfogadod az ott leírtakat?
Igen
Elolvastad a Rendőrség frakciószabályzatát és elfogadod az ott leírtakat?
Igen
Ezen jelentkezési formanyomtatvány beküldésével elismeri, hogy minden ön által írt adat teljes mértékben a valóságot tükrözi, abban kétes vagy nem bizonyítható állítás nincs.
((Tudomásul vetted az összes követelményt, ezeknek megfelelsz és teljesíteni tudod őket. Valamint elfogadod, és a sikeres felvétel után betartod a frakció szabályzatát.))
Aláírás helye: Mia
[/spoiler]