Mia Lucrezia - Alex

• Thread starter Thread starter Luci
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 144
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Luci

Kritikus
2025. 08. 15.
164
162
LS karakter
Luciano Graziano
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Mia Lucrezia - Helyette írom, mert ki van banolva.
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alex
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő ügyintézés.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/H8PM
https://medal.tv/games/grand-theft-...3ef8urzAWf?invite=cr-MSxmT0UsMjQ0OTgxNTg5&v=0

Megjegyzés:

Nem megfelelő ügyintézés. Az Imént este egy OKF-es FőTörzsŐrmesteri rendfokozatban lévő emberke ONDUTY hozzám vágott egy olyan kérdést ic"bekapod" (logot továbbítom), Itt érthetően szereptévesztés történt. Írtam egy reportot amit Alex el is fogadott, bizonyítékot küldtem neki, amint megnézte oda teleportált hozzám, majd az én jelenlétem nélkül intézte el az ügyet. Nyitottam egy új reportot, mert hát csak szeretném tudni mi volt a végkimenetele, azt kaptam válaszul, hogy a az OKF leader az majd OOC elbeszélget vele. Szerintem ez nem helyes ügyintézés volt, és nem is korrekt.

Szia! Kérlek szépen, azt írd le szóról szóra, amit írtam neked. A reportban a válaszom az volt, hogy elbeszélgettem a játékossal, aki megértette a hibázását. A leadere is jelen volt, akit szintén megkértem rá, hogy figyeljen oda az ilyen megnyilvánulásokra az FK-tagjai részéről. Aki mondta is, hogy elbeszélget az FK-társával erről az ügyről. Az én meglátásom szerint a játékos felfogta, amit mondtam neki, és megértette. Nem kívántam szankciót ezért osztani. Várom a bíráló admin válaszát!
Illetve: a report feszültségkeltés miatt érkezett, azért, mert azt írta: "bekapod". Ez nem meríti ki a szereptévesztés fogalmát! Ezért ezzel nem is foglalkoztam.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és érkezem a bírálattal. Alex, kérlek továbbítsd számomra az ügyről a logokat.

Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

Alex logjából kiderült, hogy jelen volt a frakció leadere is, és Alex inkább azt a szankciót választotta, hogy frakció szinten legyen érte büntetve. Ugyanakkor még ha nem túl súlyos formában is, de valóban megtörtént a szereptévesztés, amiért a megfelelő szankcióját kellett volna megkapnia.

A panaszod jogos, az admint hibapontban részesítem, mivel nem szankcionálta megfelelően az adott szabálysértést.

• Kedvelés
Reactions: Luci és AlexLS
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.