Mendy Leitner <-> Manuel Rossi [Morty]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Norbi2002

Újonc
2025. 03. 20.
24
8
LS karakter
Alex Cortland
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Mendy Leitner
Panaszra tett személy InGame neve:
Manuel Rossi
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Annyi történt hogy akire a panaszt szeretném tenni IC szabálytalankodot, szabálysértést követett el, így félreállitotuk azt követően szóltunk sürgőségi rádión a Rendőrség-nek hogy tudna-e esetleg küldeni egy egységet, nem igazán akartak rá reagálni így a személy aki ellen intézkedést akartunk lefolytatni, beinditotta a kocsiját, hátra gurulgatot, utána elindult előre és vissza fordult, ezt követően kiszállt, lesokkóltuk és megbilincseltük, mikor a rendvédelmis autóba ültünk, mondta OOC hogy had zárhasa be az autóját, azt megengedtük neki, a bilincs azért került le róla mivel azt mondta, hogy úgy nem tudja bezárni, a nála lévő TEC-9-ről egyikönk se tudott..
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-

Csáó, panaszt én birálom. Várom a panaszra tett fél válaszát 24 órán belül.

• Imádom
Reactions: Norbi2002
hali,először is nem értem hogy OOC miért nem tudtok válaszolni,félreállítottatok,utána kb 10 percig meg se szólaltatok,kiszállok lesokkkoltok.nem arra írtam hogy nem tudom hanem hogy nem tudom miert nem valaszoltok ooc.Lényegében ennyi

azért gurulgattam mert nem válaszoltatok Ic,illetve OOC-sem legalabb 10 percig

Hello, ha nem érted miért nem válaszolnak ooc chaten, nem úgy fogod megkérdezni hogy "nm tudom", hanem hogy "Miért nem válaszoltok ooc chaten" stb.. a nm tudom kontextusból kiragadva úgy tűnik mintha nem tudnád bezárni a kocsit. Ezért engedtek el bilincsből hogy bezárd. Nem azért hogy utána fejbe lődd őket.

Ebből az irásodból minden kivehető csak az nem hogy nem érted hogy miért nem válaszolnak OOC chaten.

Illetve amint lekerül a bilincsed, egyből veszed elő a fegyvert és lősz, nem vártál egy másodpercet sem, tudtad te hogy mit csinálsz pontosan.

Az hogy OOC nem válaszolnak neked, az nem kibúvó semmire sem, IC kellett volna kideritened a letartóztatásod okát és nem OOC chaten irogatni.

Az UCP előéleted sem a legfényesebb, a kitiltással együtt ami 1 hónapja került rád és 4 napja járt le.

Manuel_Rossi 2 hónapos kitiltásban fog részesülni OOC hazudás + Súlyos NonRP végett.

Zárom, helyezem.

• Imádom
Reactions: Norbi2002
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.