- 2025. 07. 03.
- 38
- 1
- LS karakter
- Pablo Vincent
Mindenkit meg kérnék hogy figyeljen a helyesírásra, illetve a minta szerint töltsük ki.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Melissa Gelo Születési helye, ideje: 1999.05.23
Bejelentett lakcíme: Jefferson Motel
Legmagasabb iskolai végzettsége: Felsőfokú Katasztrófa védelmi egyetem
Megszerzett szakmák, képzettségek: Katonai kiképzés(6 hónap), Felsőfokú Katasztrófa védelmi diploma
Nyelvismeret: Angol
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?
Első sorban életek szeretnék/szeretek menteni, segiteni embereken, jobban érdekel az hogy állandóan megyünk mentésekre, tűzesetkre minthogy irodai munkát végezzek. Fizikai kihivásokat nagyon szeretem és vonzó számomra, hogy kell mozogni. Végül pedig gyerekkori álmom.
Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Azonnal kell kiáltani hogy TŰZ VAN! utána minden embert próbálni kimenekiteni ép és egészségesen, ha netán közel van a biztositék akkor azt lekapcsolni( ha elektromos tűz) majd egy poroltót kell keresni amivel a tűzet picit csökkenteni lehet és persze közbe telefonálni az 112-nek.
Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)
Azonnali jelzés rádión társaknak és egy gyors helyzetjelentés, megpróbálni nyugtatni kicsit és közbe felmérem a saját biztonságunkat hogy nehogy véletlenül tűz kerüljön, ellenőrzöm közben a palackot meg ha kell segitek neki a maszkjával, ezután ha jönnek a társak adok irányt hogy merre találhatnak.
Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?
Először egy nagyon gyors helyzet felmérés, hogy mi ég?, vannak e bent? lángok terjedése majd egy jelentés a vezetőnek és utána azonnali életmentés ha vannak bent hisz ez az első. Majd előkésziteni a megfelelő felszerelést, vizforrás biztositása illetve védőfelszerelés. Utána megkezdeni a tűz oltását és persze ha lehetséges gáz és vilany elzárás, majd a végén egy vizsgálás hogy nincs e rejtett tűz vagy akár ember a házban.
Számára mit jelent a Csapatmunka?
A csapatmunka az mikor egy ember együtt dolgozik egy közös célért tehát komunikálnak, segitik egymást és megosztják a feladatokat egymás között.
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)Ákos vagyok, 16 éves. Nagyon szeretek sportolni, barátokkal lógni bárba illetve játszani. MTAzni már 3 éve játszok de volt FIVEM is közbe meg persze kisebb nagyobb kihagyások. Általában személy szerint a legál frakciók jobban tetszenek mint az illegál mert már meguntam hisz régen rengeteget illegáloztunk az MTA világában de fivemen is.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
17 735
UCP Előzményről kép: (imgur)
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Azértt szeretnék csatlakozni a csapatotokhoz, mert őszintén soha sem voltam és ki szeretném próbálni magam benne. Sok jót hallottam a frakció felől plusz amint láttam és hallottam számomra elég izgalmas az ami történik. Illetve tudom, hogy rengeteg RP van amit nagyon kedvelek.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Igen voltam kettő illegálba. Az egyikből azért léptem ki mert más vezető vette át és annak a vezetőnek a módszere nem tetszett( kb fél évet voltam benne). A második frakiból pedig azért léptem ki, mert inaktiv volt eléggé és unalmas igy vállaltam a fraki jumpot is.
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.04.17
Aláírás: Melissa Gelo