ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - KÖVETELMÉNYEK
Neved / Életkorod / Account ID-d.
Meinen, 16, 426
UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)
LS UCP még nincs.
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Igazából napi 4 óra duty idő az meglenne, persze ha valami lenne és kiesnék egy időre akkor szólnék.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Azt gondolom hogy ezalatt a 4 év alatt amit MTA rp-vel töltöttem szereztem elég tapasztalatot ahhoz hogy Admin lehessek. Rengeteg szervert megjártam sokat beszélgetem admnokkal hogy rájöjjek mi egy jó admin titka. Szeretném megmutatni hogy ez miről is szól, és bizonyítani saját magamnak hogy megcsináltam.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Augusztusban találtam rá a szerverre, és egészen bezárásig játszottam napi szinten. Kb 4 éve napi szinten megy az RP
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Sajnos még nem ez az első próbám.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Szia Meinen vagyok 16 éves. Jelenleg Budapesten élek utálom ezt a várost szerintem nem sok ember szeretet itt élni de mind1. Gimibe járok jelenleg most leszek 10-es. Ebből kifolyólag lehet hogy néha inaktív lennék de azt mindig jelezném. Nagyon szeretek RP-zni és hülyéskedni haverokkal de szerintem mindenki, a biciklizés sem áll messze tőlem azt is szeretem. De persze a kedvencem azok a Pixel animációk amik olyan könnyen beszippantanak ez mégsem egy olyan hely ahonnan menekülni akarok. Néha azt érzem itt vagyok otthon igazán lehet kicsit beteges de néha voltak olyan helyzetek az életemben amikor boldogabb voltam az RP-ben mint a valóságban. De nagyon szeretek csapatban dolgozni mert szerintem az rp nem is lenne rp hogyha egyedül soloba nyomnám. Nagyon örülnék ha tudnék egy csapathoz tartozni ic is mert talán ez a legfontosabb az életben is hogy barátokra társakra leljünk.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Játékosok panaszának és problémáinak a precíz orvoslása és, megsegítése. Játékosok közötti harmónia és ooc tisztelet fenntartása és kezelése.
Mesélj pár mondatban az RP múltadról. (karakterek, stb.)
Igazából az rp karrierem az a FiveM legmélyebb bugyrában ilyen kis dumpolt szerókon indult 4 éve. Nagyon noki voltam azt sem tudtam mi az rp. Utána az NW rövídítésü szerveren játszottam sokat (mikor bezárt az LS akkor is ott nyomtam). Utána Stay mikor az elkezdődött ott is aktívan részt vettem. És hát ezután a Dawn ugye ahol imádtam játszani.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Szerintem rengeteg fontos hely van a szerveren de, ha engem kérdeztek akkor nekem mindig is az autóker lesz a legfontosabb. Ugyanis a szerver kereskedelmi ágának legnagyobb részét az autó kereskedelem teszi ki. Ezen a helyen bármilyen autót megkaphatsz amit csak szeretnél lehet az egy jó amerikai izom autó vagy, egy csendes japán elektromos szörnyeteg. A lényeg az hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes verdát. Másik nagy előnye az hogy rengeteg ember szokott ott összegyűlni napi szinten ahol akár ic kapcsolatokra és rp szálakra is lehet számítani a nagy beszédkavalkádban.
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)