Mayso Orbaan- Jackson

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pierdone

Sandu a király
2025. 03. 16.
88
121
LS karakter
Nathaniel Grimshaw
LV Karakter
-
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Mayso Orbaan
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jackson
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indoktalan jail, nem helyén való ügy intézés
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Biráló adminak küldöm.
Megjegyzés:

Történt egy koccanás amikor megtörtént a koccanás 40-el mentem, és Jackson állítása az derby-t jelent, mivel bele mentek a keritésbe ahonnan ki tudtak jönni.
Nem értem honnan jött ez a Derby állitása, Sasá-val az élen.
Mondtam kérdezzen ki egy nagyobb adminisztátori véleményét, és kikérdezte Sasa-nak a véleményét aki az ügy részese volt.
A másik gond, hogy nem mondott semmit csak be tett jail-be gondolom dc-n megbeszélték voice felületen és majd csak random be tett jail-be.
Nem hinném ez az eljárás a helyén van...

Cső, igazából részemről pontosan ezt elkerülvén hivtam másik admint a helyszinre.

Mielőtt a szankciód kiosztásra került még egy főadmin is meg lett kérdezve, szintén azt mondta hogy derby.

Magam nem kivánok többet hozzáfűzni az ügyhöz, biráló adminnak mellékelem a videót.

Szép estét!

Kérlek küld el azt a szabályzat pontot, ahol irja a derby fogalmát.

Ugyan annyi a hozzáfűzni valóm, FA is azt mondta, hogy derby és látszik a videón az is, hogy direkt mentél bele még ha 40-el is ezzel bele dobva őt a kerítésbe ami miatt nem tudtak elmenekülni.

Várom a bíráló admin válaszát

Persze, logikus bele megyek a kocsiba mivel körözött személyek és feltételes, hogy fegyver található náluk, de ezentúl puszit küldök nekik ha megfelel :DD
Kicsit nézük a realitást is benne, éppen üldözés folyik és olyan helyzetbe kerülnek mint például most, akkor nem hinném azt, hogy nem menne belétek az adott rendvédelmis szerv. Kicsit viccnek tartom, hogy erre adnak szankciót csak mert a kocsiba admin ül.
Sasa/társa azt állitották, hogy be bugolt a kocsi eleje, ami nem igaz, látszik a videóba, hogy ki tudott tolatni.

Utoljára szerkesztve:
Megérkeztem a bírálattal,

Nem gondolom úgy, hogy derby lett volna, a játékos begurult az autó elé, konkrétan csak koccantak, majd ezután előnyt is adott nektek a rendvédelem, hogy elmenjetek, amit el is kezdtetek és bele is koccantatok egy másik rendőr autóba.

Nem történt Derby, a panaszod jogos ha jailben vagy erre a panaszkönyvre hivatkozva kitudod magad szedni a börtönből.

Jackson kérlek keress fel.

További szép estét.

• Imádom
Reactions: Pierdone és norby
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.