- 2025. 05. 24.
- 44
- 15
- 22
- LS karakter
- Alcide Scelsi
Panasztevő InGame neve:
► Maya Ruzha ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Luis Cisse ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Üdvözlöm a jelenlévő olvasókat! A panaszra tett játékos TEK-es frakcióban tartózkodik NoNRP indokkal nyitom meg ezt a panaszt tételt,szabálysértés körübelül hajnali egy órában történt Angel Pine hal leadónál. Kedves illető 200-al elment mellettem mi közben szálltam ki a gépjárműből indoktalanul a villogót használva (videóban ez sajnos nem látszik) eközben hirtelen fordul a kocka, visszafordul és megáll mellettem majd /s-ben írja hogy " [2025-06-30 01:17:10] [Output] : Luis Cisse ordítja: MUTASSON EGY HORGÁSZENGEDÉLYT. " Erre reagáltam IC, hogy ezért kiabálnia kell? illetőleg a gyorshajtására, egy ismeretlen player pedig oda ordítozott hozzánk hogy a szirénát legközelebb kinyomhatná - erre IC be ír egy XD-t. Eközben a "TEK-es HALŐRNEK" felmutattam a horgászengedélyem. Oda ment egy újonnan érkező horgászhoz akitől ismét el kérte az engedély-t, megdicsérte szép luxus autóját, ezután megkérdezte:Luis Cisse mondja: Mennyibe megy egy ilyen? A srác válaszolt is a csodás kérdésre, adom le a halakat, arra lettem figyelmes hogy elővette az M4-et indoktalanul és hadonászva célzott felém - össze vissza. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/Y52gULUv , A tekes halőr , Luis Cisse ◄
Megjegyzés:
► Köszönöm szépen az olvasóknak a megtisztelő figyelmet és hogy végig olvasták a soraimat, két kérdésem lenne a panaszra tett lévő játékosra: Szerinted egy TEK-nek ez a feladatköre?, Te milyen karaktert alkotsz a TEK-ben? Ha úgy gondolja Luis válaszoljon, de nagyon érdekel. ◄
.png)
.png)
.png)