Maya Ruzha --> Luis Cisse, A Tekes halőr. [Beni]

• Thread starter Thread starter Muffi
  • Start date Start date
  • Válaszok 10
  • Látta 140
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Muffi

Újonc
2025. 05. 24.
44
15
22
LS karakter
Alcide Scelsi
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Maya Ruzha
Panaszra tett személy InGame neve:
Luis Cisse
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Üdvözlöm a jelenlévő olvasókat! A panaszra tett játékos TEK-es frakcióban tartózkodik NoNRP indokkal nyitom meg ezt a panaszt tételt,szabálysértés körübelül hajnali egy órában történt Angel Pine hal leadónál. Kedves illető 200-al elment mellettem mi közben szálltam ki a gépjárműből indoktalanul a villogót használva (videóban ez sajnos nem látszik) eközben hirtelen fordul a kocka, visszafordul és megáll mellettem majd /s-ben írja hogy " [2025-06-30 01:17:10] [Output] : Luis Cisse ordítja: MUTASSON EGY HORGÁSZENGEDÉLYT. " Erre reagáltam IC, hogy ezért kiabálnia kell? illetőleg a gyorshajtására, egy ismeretlen player pedig oda ordítozott hozzánk hogy a szirénát legközelebb kinyomhatná - erre IC be ír egy XD-t. Eközben a "TEK-es HALŐRNEK" felmutattam a horgászengedélyem. Oda ment egy újonnan érkező horgászhoz akitől ismét el kérte az engedély-t, megdicsérte szép luxus autóját, ezután megkérdezte:Luis Cisse mondja: Mennyibe megy egy ilyen? A srác válaszolt is a csodás kérdésre, adom le a halakat, arra lettem figyelmes hogy elővette az M4-et indoktalanul és hadonászva célzott felém - össze vissza.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/Y52gULUv , A tekes halőr , Luis Cisse
Megjegyzés:
Köszönöm szépen az olvasóknak a megtisztelő figyelmet és hogy végig olvasták a soraimat, két kérdésem lenne a panaszra tett lévő játékosra: Szerinted egy TEK-nek ez a feladatköre?, Te milyen karaktert alkotsz a TEK-ben? Ha úgy gondolja Luis válaszoljon, de nagyon érdekel.

• Haha
Reactions: Benett
Szépet. Én lennék körülbelül az előző vita a sráccal fel órája tartott. Nálam teljesen levizsgazott a srác. Nemtudom pontosan mi ebben az akkora szabalysertes amitől itt PK-t kellett tenni.
Nemtudom mióta céloztam feléd, az eleve a hegy fele volt.

Szépet. Én lennék körülbelül az előző vita a sráccal fel órája tartott. Nálam teljesen levizsgazott a srác. Nemtudom pontosan mi ebben az akkora szabalysertes amitől itt PK-t kellett tenni.
És szerinted az RPd-be illik, hogy előkapod a fegyvert és hadonászol vele, illetve engedélyt kéregetsz hal leadónál TEK-esként?

Szerintem ez a legkevesebb főleg hogy neked is leirtam hogy kíváncsiságbol kértem el. Ha nem lett volna se kezdtem volna el remegni. Max egy figyelemfelhivo üzenetet atadni ha nem lenne csináljanak, mert a NAV szereti ellenőrizni.

Igen, vitatkozásba torlódott a dolog, hogy én milyen dioptriás szemüveget hordok, ezen miért remegek... nekem csak ennyiből áll az élet, Te kíváncsi vagy a napom többi részére, hány éves vagyok, óvódás szintem van... Azért discrod Tekes dc-n eléggé meg mutattad az arcod "sötét oldalát" occ minősítéssel.

OOC minősités mióta jelenti ezt? Az igazság ha fáj akkor azzal nem tudok mit kezdeni. Meg lehetett volna oldani PK nélkül is ha annyira akartad volna. Az tény, hogy a látásoddal tényleg baj lehet ha arra azt mondtad, hogy rád tartottam.

• Kedvelés
Reactions: Muffi
Dupla hozzászólást kerüljük - 40 Hibapont - William
Várom a birálatot, nem szeretnék ilyen vitát folytatni ilyen emberekkel. Itt most a PK készitőjére értem.

• Dühítő
Reactions: Muffi
OOC minősités mióta jelenti ezt? Az igazság ha fáj akkor azzal nem tudok mit kezdeni. Meg lehetett volna oldani PK nélkül is ha annyira akartad volna. Az tény, hogy a látásoddal tényleg baj lehet ha arra azt mondtad, hogy rád tartottam.
Azért kezdtél el velem vitatkozni, mivel tudod nagyon jól hogy hibát vétettél.. És hogy én be pereltelek hozzáteszem jogosan, nem értesz egyet, mert állításod szerint nem romboltad senkinek a játékélményét.. azonban! Szerintem neked mint TEK-ként köteles vagy példamutató magatartást mutatni a játékosok felé hogy ez a szerver igen is különb a többinél. Azonban te konkrétan NonRP-tél mivel a TEK-nek nem ez a hatásköre hogy "halőrt" játszanak illetve hal leadónál elővegyenek egy nagy puskát és célozzanak vele XY irányba. Ráadásul egy Civiltől így kell el kérni a horgászengedélyt ordibálva? Nem mellesleg ki kell röhögni utána? Neked ez jó magatartás volt TEK-ként...? És igen hajnali egy órakor volt ez, szerinted bármit meglehet tenni éjjel után?

A bíráló admin felé küldöm az OOC meg nyilvánúlásást a panaszra tett játékosról!
OOC magatartás discordon: OOC minősítés?

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: GICCI. és Beni
Rendben van, a panasz jogos, felkeresett a játékos a szerveren ennek függvényében 90 perc Adminjailt fogok adni NonRP indokkal. A szerveren kiosztásra került.

edit:
Az OOC minősítést megnéztem de nem találtam benne olyat, ami szankciót érdemelne.

• Kedvelés
Reactions: GICCI. és Muffi
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.