Panasztevő InGame neve: ►Maxi Duka◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
►Tano Vela [AS]◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
►Sk, látható a videón.◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Van egy visszajátszás az én szemszögemből is, ezért ha őszinte akarok lenni, lehet, hogy várhattam volna még 1–2 másodpercet. Viszont az én nézőpontomból úgy tűnt, hogy az előtte bejövő játékos már többet mozgott, ráadásul két oldalról is lőtték őket. Emiatt úgy gondoltam, hogy ennyi idő talán már elegendő volt. Illetve nem tudom hogy miért hatolnak be sisak nélkül így ez kb egyenlő a tiszta halállal.
Mindenesetre érdekes helyzet volt. Ennyit tudok elmondani, és ezért csatolom a saját szemszögemből készült felvételt is.
Meg is érkeztem a bírálattal.
A csatolt videók alapján, egyértelműen látszik, hogy több másodperce bent álltál már a cp-ben, majd elkezdtél mozogni. Úgy vélem ez nem meríti ki az SK fogalmát, hiszen már bőven mozgásban voltál, az adminsegéd felvétele alapján pedig egyértelműen elmondható, hogy az SK-t közel-távol szerette volna elkerülni, hiszen tisztán a fejedre célzott mégsem lőtt le, csak azután amikor már mozogtál.
Ez az oldal sütiket használ, hogy segítsen személyre szabni a tartalmakat és az élményedet.
Az oldal használatával beleegyezel ezek a sütik használatához.