Elfogadva Mauro Nawis-Supreme

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

nikooo123*

Újonc
2025. 06. 27.
2
0
LS karakter
Mauro Nawis
dawn.png

Neved:
< Mauro Nawis >
Kitiltás időpontja:
<
2025.02.16.23:51 >
Kitiltás időtartama:
<
Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
<
Supreme >
A kitiltás indoka:
<
Köszönjük a részvételt,nincs szükségünk álhirek terjesztésére. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Teljes mértékben elismerem, hogy hibáztam, amikor olyan információkat osztottam meg, amelyek nem voltak elég pontosak, vagy félreérthetően lettek megfogalmazva. Tudom, hogy ezzel akaratlanul is félreértést vagy zavart okozhattam a közösségben, és ezt őszintén sajnálom.Nagyon sokat jelent számomra ez a közösség és a szerver. Az itt eltöltött idő, a beszélgetések és az emberek mind hozzájárultak ahhoz, hogy otthonosan érezzem magam ebben a közegben. Éppen ezért különösen rosszul esik, hogy a viselkedésem negatív hatással lehetett másokra. Nem állt szándékomban bárkit félrevezetni vagy álhíreket terjeszteni – egyszerű figyelmetlenség és rossz megítélés volt részemről, amit most már belátok.Szeretném kifejezni, hogy tanultam az esetből, és levontam a megfelelő következtetéseket. A jövőben sokkal körültekintőbben, megfontoltabban és felelősségteljesebben fogok viselkedni, különös tekintettel arra, mit és hogyan kommunikálok. A célom az, hogy újra bizalmat érdemeljek, és ismét aktívan részt vehessek ebben a közösségben, immár a hibáimból tanulva.

>

A szerver szülinapjának közeledte alkalmával mindenki kapott egy második esélyt, így ezt zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.