Mauro Carpintero Charpen - Csuhy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

liladam

Újonc
2025. 09. 13.
7
5
LS karakter
Mauro Carpintero Charpen
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Mauro Carpintero Charpen
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Csuhy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
helytelen ugyintezes
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://liladam.hu/83m8v.txt
Megjegyzés:

Sziasztok! a mai nap folyaman jailbe kerultem csuhy altal,mondom a szitut. eppen indultam a hq fele mivel banyaszni voltam es dawnmarketezni akartam utkozbe meglattam a tagot aki ulteti nekem a drogokat ugy voltam vele, hogy segitek rajta mivel ez nekem is minuszos lenne es nem kedvezne nekem hogyha elkapjak. elmentem hqra felvettem a fegyvereket a szefbol visszamentem es kilottem oket csuhy szerint ez mg mivel nem rpztem hogy megismerem a tagot az eset a birtoktol kb 50-100 meterre tortent(eszaki alatt levo elhagyatott farmi birtok) elore is koszonom a biralo admin valaszat.

• Haha
Reactions: whoami
Szia, semmi Ic bizonyítéka nincs annak, hogy te miért kerültél a helyszínre. Felhoztam példának a "/do felismeri a földön fekvő lányt", ezzel prezentálva számodra azt, hogy még egyedül is tudsz olyan Rp-t alakítani amiből aztán nem az jön, le hogy MG-vel kerültél oda.

Az pedig, hogy "arra jártam korábban" nem megoldás, egészen addig amíg nincs nyoma a jelenlétednek.

Az ügy közben meghallgattalak, megkérdeztem az álláspontod, tisztán és érthetően megbeszéltünk mindent, majd közöltem a szankciódat és a mértékét!

Kiegészítés: A földön fekvő lányt éppen a rendőrség látta el, mert animban volt. A helyszínen kb 6-8 rendőr volt éppen. Ebből a szituációból szerette volna megmenteni a hölgyet, teljesen egyedül.

Nincs több hozzáfűzni valóm,várom a bíráló admin válaszát.

Csősztök Bagea Bieder az IG nevem. Én például láttam a tagot elmenni mellettünk, és utána jött vissza egy pár percre rá. A többi előzményt nem tudom.

Sziasztok megérkeztem a bírálattal...

Tehát Csuhyval átbeszéltük a dolgokat ő azt állította, hogy te nem mentél el arra autóval csak arra lett figyelmes, hogy lövöd a rendvédelmet de, erről az egész szituációról nem kaptam kézzel fogható bizonyítékot egyik féltől sem tehát így nem tudok dönteni, hogy MG történt volna vagy sem.

Panaszod Jogos, Csuhyt szóbeli figyelmeztetésben részesítem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.