- 2024. 08. 02.
- 19
- 8
- LS karakter
- Kyler Krantz
OOC Információk
Személyes információk
Szeretek csapatban dolgozni és a barátaim szerint megbízható vagyok akire lehet számítani. Azért szeretnék rendőr lenni mert motivál hogy hasznos munkát végezzek és valódi felelősséget vállaljak mások biztonságáért.Szituációs kérdések
1. Discord neved: patr1k_07232. Hogyan szólíthatunk? Patrik3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 162305. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen7. Mesélj magadról pár mondatban. Patrik a nevem 18 éves vagyok.Jelenleg még sulizok,illetve itthon csinálok egy kis hobbit.Autókat takarítok profi szinten,és ebből keresek ugymond egy kis összeget magamnak nyílván semmire sem elég de nekem jó kis időtöltés mivel szeretem és nekem ennyi a lényeg.De nyílván hosszú távon nem akarom ezt csinálni mert nem érné meg.Szeretek a kocsimmal foglalkozni is,minden szerelem találok rá új dolgokat és ez is egy jó kis időtöltés.Minden nap fel tudok jönni szerverre,általában hétköznap napi 3-4 órát tudok fent lenni hétvégén már többet körülbelül 6-7 órát.Iskola mellett az a baj hogy csak ennyi időt tudok tölteni.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:Megértő vagyok illetve türelmes,szeretek segédkezni embereknek.A negatívom könnyen felidegesítem magam azon ha valami nem megy hosszú távon,nem tudom megszokni,megtanulni,nem szeretem ha valaki más vezet és ezért mondanám önzőnek magam ezen a téren de nem vagyok az.Illetve sok helyzetben kárörvendő vagyok ha mondjuk valaki elesik.Általános adatok
1. Teljes neve: Matthias Jonah2. Születési helye, ideje: 1998.07.233. Legmagasabb iskolai végzettsége: Doktori diploma4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szeretném addigra elsajátítani a legfontosabb szakmai és jogi alapokat, rutint szerezni az intézkedésekben, és bizonyítani, hogy megbízható, és együttműködő tagja vagyok az állománynak.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem!7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először is biztonságosan megállítanám a járművet,bemutatkoznék, közölném az intézkedés okát,utánna elkérném a szükséges papirokat,adatok ellenőrzése után ha minden rendben van megköszönném az együttműködést, és további balesetmentes közlekedést kívánnék.Rádióba bemondanám az egység számot,tagjait, hol állítottam meg,kit,milyen gépjárművet,rendszámot,színt stb.8. Mi maga a rendőrség? Biztonságot, felelősséget és bizalmat jelent. Olyan hivatás ahol a szolgálat az első.Ez szerintem az alap jelentése.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az a kolega aki közvetlenül irányítja a munkámat, és a feljebb való aki a ranglétrán felettem áll.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ilyen helyzetben elsősorban azt nézném hogy mennyire volt súlyos a szabálysértés és okozott-e veszélyt másokra. Ha az illetőnek már volt hasonló ügye korábban azt is figyelembe venném mert az mutatja hogy tanult-e belőle. Emellett az is számítana hogy hogyan viselkedik az intézkedés során, együttműködő vagy épp tiszteletlen.11. Meséljen magáról pár mondatban. A nevem Matthias Jonah.Nyugodt kitartó ember vagyok aki szereti a rendszert és a fegyelmet az életében. A mindennapjaimban fontos szerepet kap a sport rendszeresen edzek mert úgy gondolom hogy a fizikai és mentális állóképesség alapfeltétele ennek a hivatásnak.Szeretek csapatban dolgozni és a barátaim szerint megbízható vagyok akire lehet számítani. Azért szeretnék rendőr lenni mert motivál hogy hasznos munkát végezzek és valódi felelősséget vállaljak mások biztonságáért.
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha üldözés közben tüzet nyitnak rám megőrizném a hidegvérem és fedezékbe vonulnék. Azonnal lerádióznám és nem kockáztatnám a saját vagy mások életét. A cél mindig az hogy mindenki biztonságban legyen nem pedig hogy mindenáron utolérjük a járművet.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ha igazoltatás közben droghoz való dolgokat találok a csomagtérben lefoglalom és lerádiózom a kollégáknak. Megkérdezem a tulajdonost, hogy mit tud róla és felírom a választ. A tárgyakat ezután beviszem további vizsgálatra hogy biztonságosan kezeljük őket. Mindig arra figyelek, hogy jogszerűen járjak el és mindenki biztonságban legyen.